Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BinBin şehir festivali Kocaeli'nde

Şehir içi ulaşımın ayrılmaz parçası olan BinBin, 6 Ağustos’ta Kocaeli’nde kullanıcılar için güvenli sürüş ile eğlenceyi bir araya getiriyor. Hizmet verdiği bölgelerde BinZone Test Sürüş Alanları kuran BinBin, Kocaeli halkına hem güvenli scooter kullanımı hakkında bilgiler verecek hem de konforlu sürüş deneyimi yaşatacak. Kocaeliler aynı zamanda festival havasında geçecek etkinliklerde sürpriz hediyelerle keyifli bir günün tadını çıkaracak.

BinBin şehir festivali Kocaeli'nde
04 Ağustos 2022 - 14:32
Kısa mesafeli yolculuklarda çevreci ve pratik bir ulaşım alternatifi sunan BinBin, hizmet verdiği bölgelerde kurduğu ‘BinZone’ adı verilen deneyim alanındaki etkinliklerine Kocaeli’nden başlıyor. 6 Ağustos Cumartesi günü Kocaeli Seka Park’ta katılımcılarla buluşacak BinBin, hem güvenli scooter kullanımı hakkında bilgiler verecek hem de ücretsiz bir biçimde kullanıcılara sürüş deneyimi yaşatacak. 

Öğlen 14.00’te başlayıp akşam 22.00’ye kadar sürecek etkinlik, festival havasında geçecek. Etkinlik kapsamında ücretsiz sürüş deneyiminin yanı sıra müzik yayını ve çeşitli ikramlar olacak. BinBin, hediye çarkıyla pek çok farklı hediye ve cüzdan bakiyelerini de Kocaeli halkıyla paylaşacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum