KAYIT DÖNEMİ 7 EYLÜL’DE BAŞLADI
Bilgievleri’nde kayıt dönemi 7 Eylül Pazartesi günü başladı. Bilgievleri’ne kayıtlı olan öğrencilerin www.kilavuzgenclik.kocaeli.
PANDEMİ SEBEBİYLE ÇEVRİM İÇİ OLACAK
Bilgievleri’nde bu yıl Covid-19 pandemisi nedeniyle faaliyetler uzaktan çevrim içi olarak gerçekleştirilecek. Bununla beraber kontenjan sayısınca öğrenci de 2020-2021 eğitim öğretim yılına dâhil olacak.
BİRBİRİNDEN DEĞERLİ PROGRAMLAR
Bilgievi programlarından faydalanacak öğrenciler bu yıl yine çok şanslı olacak. Öğrenciler bu yıl Bilgievleri’nde bilgi destek programı, kulüp ve atölyeler, rehberlik hizmetleri, aile eğitimleri, yarışmalar ve turnuvalardan faydalanabilecek.
MEB MÜFREDATI İLE UYUMLU
Bilgievleri bu yıl yine 12 ilçedeki 17 merkezde faaliyet gösterecek. Bilgievleri’nden 2019-2020 eğitim ve öğretim döneminde 30 binden fazla öğrenci yararlandı. Alanında uzman eğitmenler, Bilgievleri’ne gelen öğrencilerin okul derslerinde ve ödevlerinde yardımcı oldu. Yaz etkinleri ile sürekli eğitimin merkezi konumunda bulunan Bilgievleri, güz döneminde de Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ile uyumlu şekilde öğrencilere yenilikçi ve fırsatçı eğitim sunuyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: