Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıçak çeken öğrenciden biri yaralandı

Darıca’da liseliler arasında çıkan kavgada 1 öğrenci bıçaklanarak yaralandı

 Bıçak çeken öğrenciden biri yaralandı
26 Eylül 2019 - 20:39

Darıca Bağlarbaşı Mahallesi, Bayır sokak üzerinde bugün saat 15.30 sıralarında karşılaşan ve aynı okulda okuyan 2 öğrenci, ellerindeki bıçaklarla kavgaya tutuştular.

Kalabalık bir öğrenci gurubunun da izlediği kavgada, E.G.(15),  isimli öğrenci, aynı okulda öğrenim gören F. Ö. (16) isimli öğrenci tarafından bıçaklanarak yaralandı.

Bıçaklandıktan sonra yaralı halde olay yerinden uzaklaşmak isteyen E.G.,, koşar adımlarla  Eylül Sokak’taki bir pastaneye sığındı. Çevredeki esnafın ilk yardımı sonrası haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan E.’G’nin kolundan yaralandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Olayın ardından F. Ö. polis tarafından kısa sürede yakalanarak göz altına alınırken güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, karşı yönden gelen E.G. ile arkasında kalabalık bir öğrenci gurubunun olduğu F.Ö., ellerindeki bıçaklarla bir birlerine meydan okuduğu görülüyor. Görüntülere yansımayan bıçaklanmanın ardından F.Ö. aynı kalabalıkla olay yerinden ayrılıyor. 

Olay yerine gelen polis F.Ö.’yü yakalamak için çalışma başlattıkları sırada, okuldan çıkan öğrenciler üzerinde yaptığı kimlik kontrolleri sırasında okul müdür ve yardımcısının sivil polislere ‘’Siz kimsiniz ki benim öğrencilerime kimlik soruyorsunuz? şeklinde tepki gösterdikleri, polislerin emniyet görevlisi olduklarını belirtmelerine rağmen, ‘’Ne olursanız olun, benim öğrencilerimin kimliklerini kontrol edemezsiniz’’ şeklinde çıkıştıkları öğrenildi.