Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Beşir Derneği, Darıca'da yardımlara devam ediyor

Hayırseverlerin bağışladığı gıda kumanyaları Darıca Beşir Derneği Gönüllüleri tarafından kapı kapı dolaşılarak ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliyor.

Beşir Derneği, Darıca'da yardımlara devam ediyor
17 Nisan 2020 - 11:28

Beşir Derneği Darıca Temsilciliği, Koronavirüsü salgını nedeniyle yardım ve destek çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İhtiyaç sahibi ailelere yardım, yaşlı ve hastalara destek olabilmek için hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren, Darıca Beşir Derneği Yöneticleri, yardımların yıl boyu devam ettiğini belirterek Darıca'da tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam edeceklerini söylediler.

Yapılan yardım kampanyaları ile ilgili bilgiler veren Beşir Derneği Darıca Temsilcisi yetkilileri, "Bizler Beşir Derneği olarak, şimdiye kadar pek çok faaliyet gerçekleştirdik. Bu faaliyetlerimiz ile Darıca’nın tamamına fayda sağlamayı amaçladık ve sağladığımıza da inanıyoruz, biz o yardımlarda emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyoruz, Allah hepsinden razı olsun. Gönüllülerimizin desteğiyle veren el ile alan el arasında köprü oluyoruz, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vatandaşlarımızdan alınan ayni ve nakdi yardımları en hızlı şekilde ulaştırıyoruz. Bu sıkıntılı süreci Allah’ın izni ve inayeti ile sabrederek, yardımlaşarak birlikte  atlatacağız inşallah." dediler.