Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Belediye başkanlarının kader anketleri başladı

AKP Genel Merkezinin yerel yönetimlerin hizmetlerini ölçmek ve halkın belediye başkanlarından memnun olup olmadığını belirlemek amacıyla nüfusu 20 binden fazla olan ilçelerde başlattığı Polmar ve Anar’a yaptırdığı anket çalışması bayram sonuna kadar devam edecek.

Belediye başkanlarının kader anketleri başladı
20 Ağustos 2012 - 15:07
 AKP Genel Merkezinin yerel yönetimlerin hizmetlerini ölçmek ve halkın belediye başkanlarından memnun olup olmadığını belirlemek amacıyla nüfusu 20 binden fazla olan ilçelerde başlattığı Polmar ve Anar’a yaptırdığı anket çalışması bayram sonuna kadar devam edecek. İlimizin 12 ilçesinde yapılan anketlere katılan denetlere ‘Belediye hizmetlerinden memnun musunuz, belediye başkanı olarak kimi görmek istiyorsunuz’ soruları yöneltiliyor. AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yapılan anketin sonuçlarının açıklanmayacağını söyledi.
 AKP Genel Merkez Tanıtım-Medya Başkanlığı tarafından oluşturulan Medya Takip Merkezinin düzenli olarak hazırladığı listede AKP İl Başkanı Mahmut Civelet, il başkanları arasında yine Türkiye birincisi oldu. 14 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında gazetelerde Mahmut Civelek ile ilgili 714 haber çıktı. Civelek’i 439 haberle AKP Antalya İl Başkanı takip etti. Aynı araştırmada belediye başkanlarının medyada yer alma sıralamasında da Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 784 haberle beşinci oldu. Milletvekili sıralamasında ise Nihat Ergün birinci oldu. Ergün’ü Fikri Işık, İlyas Şeker, Zeki Aygün, M.Ali Okur, Sibel Gönül ve Muzaffer Baştopçu takip etti.
hikaye