Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BBP'de Destici'li kongre!

Genel Başkan Mustafa Destici’nin de katıldığı Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Teşkilatı 10. Olağan Kongresinde Remzi Kaya seçilmiş İl Başkanı oldu

BBP'de Destici'li kongre!
10 Nisan 2021 - 14:24
Büyük Birlik Partisi Kocaeli Teşkilatı 10. Olağan Kongresi bugün Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezinde yapıldı. Genel Başkan Mustafa Destici’nin de katılığı kongrede mevcut İl Başkanı Remzi Kaya tek aday oldu. Kongreye, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, KocaeliBüyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İstanbul İl Başkanı Mutlu Furtuna, BBP Sakarya İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek, BBP Düzce İl Başkanı Engin Bedir, BBP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Aladağ, BBP İzmit Kadın Kolları Başkanı Ayşe Meral, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve parti üyeleri katıldı. Kocaeli’de çok uzun yıllar il başkanlığı yapan önceki dönem İl Başkanlarından Serhat Duyar kongreye katılmadı.
Toplam 322 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongrede 30 kişilik yönetim kurulu, 3 kişilik disiplin kurulu, 30 kişilik üst kurul delegesi seçildi. Kongrenin divan başkanlığını BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, katip üyeliklerini ise BBP İstanbul İl Başkanı Mutlu Furtuna, BBP Sakarya İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek, BBP Düzce İl Başkanı Engin Bedir ve BBP İzmit Kadın Kolları Başkanı Ayşe Meral gerçekleştirdi.
Kongrede ilk konuşmayı mevcut İl Başkanı kongrenin tek adayı Remzi Kaya gerçekleştirdi. Kaya konuşmasında, “28 yıl önce Rahmetli Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 99 vatan, millet, bayrak ve İslam sevdalısının kurduğu BBP’liler olarak aynı inanç, aynı ideal ve aynı ülkü ile Şehit liderimizin ayak izlerine basarak, genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin öncülüğünde yılmadan, yorulmadan, korkmadan çalışmaya devam ediyoruz. Liderimizi on iki yıl önce şehit düşüren hainler kapalı kapıların ardındaki karanlık odalarda ellerini ovuşturarak, "Bu hareket lideriyle yaşayan bir harekettir, artık bitmiştir" diyenlere inat görev yerimizi asla terk etmedik” ifadelerini kullandı.
 

DESTİCİ'DEN TEŞEKKÜR

Ardından kürsüye Partinin Genel Başkanı Mustafa Destici çıktı. Konuşmaya teşekkür ile başlayan Destici, “28 yıldır bizimle birlikte Kocaeli’de bayrağı taşıyan, bu davaya gönül veren il başkanlarından ilçe başkanlarına, ocak başkanlarından kadın kollarına kadar görev yapmış tüm başkanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün bu bayrağı burada taşıyan İl Başkanımız Remzi Kaya’nın şahsında tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.Sözlerinin devamında polis teşkilatının yıl dönümünü kutlayan Destici, “3600 ek gösterge analarının ak sütü gibi helaldir” dedi. Verdikleri kanun teklifinde ek göstergenin yer aldığını ifade eden Destici ulusal konulara değindi, “ 30 yıl Karabağ işgalinin altında kaldı. Ermenistan kim? 3-4 milyonluk kıytırık bir ülke. Arkalarında emparyalist güçler var. Şimdi ise Türkiye’nin desteği ile kurtarıldı. Gün gelecek kırım da kurtarılacak, doğu Türkistan da kurtulacak. Bu hazımsızlıklar bunun yüzünden. Artık Müslüman Türk sahipsiz değil. Bütün bunlara sahip çıktığı için Sayın Cumhurbaşkanının şahsında ve Türk milletine sözler ediyorlar. Biz Büyük Birlik Partisi olarak hep milli irade demişiz. Millet kimi seçtiyse devleti o yönetir demişiz. Darbe kimden ve kime yapıldıysa hep karşısında durduk. 28 Şubat’ta tanklar namlusunu BBP’ye çevirmemişti ama O ordu Peygamber Ocağıdır ama darbe yapana biz selam durmayız demişti” dedi.
 

ASİL YÖNETİM

Remzi KAYA

Metehan KÜPÇÜ

Murat AĞÇAY

Murat ŞENEL

Davut EŞE

Davut KARAYEL

Selim ÖZTÜRK

Fatih EKMEKÇİOĞLU

Yücel YILDIZ

Sevgi KAYA

Mehmet OKTOR

Tutku TÜMER

Avni ŞİMSEK

İshak YOLDAŞ

Mustafa OĞUZ

Gökhan TÜRKKANI

Adem ÇEREMEN

Selinay Betük KAVAL

Zülfikar ŞAHİN

Yüksel AYIK

Ünal ÖZKUTTAŞ

Necmettin Şah AYYILDIZ

Ecevit ETİ

Kaan ŞENGİL

Zuhal KOCAMANOĞLU

Orhan İlhan KAPTAN

Ozan SARITAŞ

Sedat KESER

Bayram ALAGÖZ

Havva ETİ

Ali Alper YÖNTER

ÜST KURUL DELEGE LİSTESİ

Remzi KAYA

Gökhan ALADAĞ

Metehan KÜPÇÜ

Davut EŞE

Bayram KURTARAN

Ali Osman TERCAN

Gökmen TÜRKKANI

Mehmet OKTAR

Sevgi KAYA

Murat AĞÇAY

Mehmet KORKMAZ

Zülfikar ŞAHİN

Tutku TÜMER,

Nail AYKIZ

Necmettin ŞAHYILDIZ

Sedat AYHAN

Fatih EKMEKCİOĞLU

Yüksek AYIK

Hasan Basri ATASEVEN

Gökhan TÜRKKANI

Davut KARAYEL

Gafur ÇEKER

Kazım YEŞİL

Şahin AKPINAR

Özkan GEDİK

Kamil PEHLİVANOĞLU

Selim ÖZTÜRK

Yücel YILDIZ

Murat ŞENEL

DİSİPLİN KURULU

Sedat AYHAN

Nail AYKIZ

Suat KÖSE


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum