Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bayramoğlu-Tuzla Sahil Yolu projesinde çalışmalar 2022 yılında başlıyor!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bugün bölgedeki gazetecilerle buluştu. Başkan Bıyık, Bayramoğlu-Tuzla Sahil Yolu projesinin Bayramoğlu kısmının 2022 yılında başlayacağını müjdeledi.

Bayramoğlu-Tuzla Sahil Yolu projesinde çalışmalar 2022 yılında başlıyor!
16 Haziran 2021 - 12:21 - Güncelleme: 17 Haziran 2021 - 14:51
Darıca'da şuan en büyük problemin trafik olduğuna dikkat çeken Başkan Bıyık, ''Bakanlığımız tarafından yapılan Darıca-Gebze Metro çalışmaları bittikten sonra trafikte bir azalma olacak. Trafiği azaltmanın en büyük yolu raylı sistemlere geçmektir. İnşallah 2023 yılında metro çalışmaları bitecek ve Darıca trafiği oldukça rahatlayacak. Bunun yanında boş durmayarak Trafik ulaşım master planını devreye sokuyoruz. En yakın zamanda ulaşım akslarımızı belirleyerek Büyükşehir Belediyemizle bir ortak basın toplantısı yaparak bu trafik master planını herkese duyuracağız.

2022 YILINDA BAŞLIYOR!
Bayramoğlu-Tuzla Sahil Yolu projemize 2022 yılında başlıyoruz. Tuzla kendi bölgesindeki yolu tamamladı. Ancak orada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi'nin çözeceği bir sorun kaldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin de planları günden günde ileriye gidiyor. Proje çizimi ihalesi yapıldı. E-5'e de bağlanacak olan Bayramoğlu-Tuzla Sahil Yolu projesine Allah'ın izniyle 2022 yılında başlıyoruz. Bu proje sadece Sahil Yolu projesi değil burada özellikle Emek Mahallesi'ndeki trafik sorunu da ortadan kalkacak'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • osman osman
    2 yıl önce
    bir deniz keyfimiz vardı onuda bok edecekler sahil yoluna kesinlikle hayır
  • Fatih Taştan
    2 yıl önce
    Biz bisikletçilere çokbüyük artıları olacak. E5'ten kesinlikle kurtuluruz. Cadde trafiklerinden sıyrılırız. Kadıköy-Üsküdara Boğaza değin pedallayabileceğiz. Kıyı şeridi olduğundan tepe/bayır çıkmaktanda kurtulacağız. Bayramoğluna kuşkusuz renk ve heyecan gelecek. Bisiklet sporu albenili bir menzile kavuşacak. Ayrıca E5'teki yığınla yolcu sayısı azalacak. İşine bisikletle gidenler yol parasından kurtulacak. Bu yolu açan çok dua alacak kısaca.