Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Ünsür; Esnaf DEVA'yı istiyor

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, halkın kendilerine bakış açısının oldukça pozitif olduğuna değinerek, tebessüm ve güler yüzle karşılandıklarını söyledi.

Başkan Ünsür; Esnaf DEVA'yı istiyor
07 Ocak 2021 - 16:42
Gazetemize Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat'ın DEVA Partisi İlçe Teşkilatı Hizmet Binasına yaptığı ziyarette,İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, İl Başkan Yardımcısı Ensar Emir ve İlçe Teşkilatı Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Enis Can Yetkin hazır bulundular.
DEVA Partisi İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, pandemi kurallarına uygun olarak sahada yaptıkları çalışmalarda sık sık esnafları ziyaret ettiklerini ifade ederek, ''Çalışmalarımız sırasında vatandaşlarımızın hem sıkıntılarını dinliyor, hem de bu dönemde çok değerli olan maskeler dağıtıyoruz. Bu görüşmelerimiz sırasında vatandaşlarımız bizleri oldukça sıcak karşılayarak hoş sohbetler yapıyorlar. Partimize olan yakın ilgileri de bizleri oldukça mutlu kılıyor. Esnafımız ve vatandaşlarımızın bize karşı olan bu olumlu tavırları ve küçücük de olsa tebessümleri şu zor  günlerde bizlere adeta moral aşılıyor'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum