Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Elmas; Herşey doğduğumuz yerden doyduğumuz şehre değer katmak olacak!

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas bir açıklama yaptı.

Başkan Elmas; Herşey doğduğumuz yerden doyduğumuz şehre değer katmak olacak!
30 Mart 2021 - 14:44 - Güncelleme: 30 Mart 2021 - 15:16
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Elmas açıklamasında ''Saygıdeğer  hemşehrilerim değerli basın mensupları

Yaklaşık 1 dönemi yönetim kurulu 1 dönemi başkan vekilliği bir dönemi başkanlık ve son olarakta tekrar başkanlığa layık görüldüğüm kısa adı KOGİDEF olan  Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonuna başta teveccüh ederek gelen işleri dolayısıyla telefonla arayarak katılamayan tüm delegelerimize şükranlarımı sunarım.

Bilindiği gibi 2007 de kurulan federasyonumuz
un artık kalıcı bir binaya ihtiyacı var. Bu dönem Allah nasip ederse bu camiaya bir eser bırakmak istiyoruz. Yarından itibaren kolları sıvayıp yer tespiti ve fizibilite hazırlayıp hemşehrilerimize sunacağız. Diğer yandan sosyal ve kültürel çalışmalarımızın 6 + 6 aylık planlamasını yapıp işe koyulacağız.
Yönetimimizde bir birinden değerli arkadaşlarımızla bu işlerin altından kalkacağımıza olan inancım tamdır. 
Değerli hemşehrilerim 
Biz ünvanlarımızı bir kenara bırakıp tekrar kardeşlik hemşehri bilincini canlandırmak için herkese gideceğiz Herkesime de kapımız açık olacak. Kişilerle değil  işlerle uğraşan bir yönetim anlayışımız vardı ve yine aynı düstürda devam edeceğiz. 
Kucaklayıcı yapıcı hedefleri yüksek ve kurumsal kalite prensibini benimseyeceğiz. 
Tüm hemşehrilerimizi bize destek olmaya davet ediyor pandemi dolayısıyla genel kurulumuza davet edemediğimiz saygıdeğer büyüklerimizin bizi anlayışla karşılaşmasını istirham ediyorum.

Herşey doğduğumuz yerden doyduğumuz şehre değer katmak olacak. Kalın Sağlıcakla'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum