Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Çiftçi, Türkiye 2.sini ağırladı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kırıkkale’de düzenlenen Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonasında gümüş madalya kazanan Çayırova Belediyesi sporcusu Yaşar Efe Altıntaş’ı makamında kabul etti.

Başkan Çiftçi, Türkiye 2.sini ağırladı
05 Ağustos 2022 - 16:19
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Yaşar Efe Altıntaş’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Çiftçi konuşmasında; “Çayırova’mız birçok branşta başarılar elde etti. Boks branşını yeni kurduk. Kısa bir sürede böyle bir başarıyı elde etmek güzel bir duygu. Çayırova’mızın adını Türkiye’de duyurmaya devam edeceğiz.’’ dedi. Çiftçi, Yaşar Efe Altıntaş’a başarısından dolayı hediye takdimi etti.

HER KULÜPLE YARIŞABİLİRİZ
Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda 5 rakibini yenerek finale yükselen Çayırova Belediyesi sporcusu Yaşar Efe Altıntaş ise, “Bu seviyelerde sürekli olmamız için hiçbir engel yok, çalışarak her şeyi başarabiliriz. Rakip kulüplerinin isminin önemi yok, her kulüple yarışabiliriz.  Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’nin bize sağladığı destekler buralarda olmamıza çok katkı sağladı. Maddi ve manevi olarak yanımızda oldu. Çok kısa bir süre içerisinde bize salon açarak antremanlarımıza katkı sağladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum