Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Büyükgöz, hacı adaylarını uğurladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli hacı adaylarını kutsal topraklara uğurladı.

Başkan Büyükgöz, hacı adaylarını uğurladı
23 Mayıs 2024 - 14:43
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, düzenlenen törenle hacı adaylarını kutsal topraklara uğurladı. Hac görevlerini yerine getirmek için yola çıkan hemşerilerini bu önemli ve güzel günlerinde yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hacı adayları ve aileleriyle sohbet etti.

Törende kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Her şey nasip işi… Bu yolculuğu belki on yıl, on üç yıl bekleyenler var ama nasip bugünmüş. Rabbimiz sizleri çağırdı sizler de yolcu oldunuz.

150 HACI ADAYI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin inşallah. Bizlerden Kabe-i Şerif’e ve Resullah’a selam götürün. Sizlerden ricamız, Gazze’ye dua edin.  İslam aleminin, müminlerin birliği ve beraberliği için dua edelim. İnşallah mebrur olan hac ile sağ salim ailelerimize vatanımıza dönmeyi rabbim nasip etsin. Sağlık sıhhat içerisinde bu seyahati tamamlamanızı yüce rabbimden niyaz ediyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah” ifadelerini kullandı. Törenin sonunda 150 Gebzeli hacı adayı, 4 otobüsle hac vazifelerini yerine getirmek için kutsal topraklara doğru yola çıktı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum