Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Büyükakın, Durmadan çalışacağız

Büyükakın; Ülkemizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muassır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefinden asla şaşmayacağız” diyen Başkan Büyükakın, Gölcük temaslarında şu mesajı verdi: “Durmayacağız, çalışacağız, hep çalışacağız.

Başkan Büyükakın, Durmadan çalışacağız
13 Haziran 2020 - 12:28
 Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Gölcük’te Amiral Sağlam ve Fevzi Çakmak Caddesinde ki esnaflara bereketli işler diledi. AK Parti İstişare Üyesi İsmail Gençdemir ile AK Parti’ye yıllarca emek vermiş Nezahat Gürbüz’ü de evlerinde ziyaret eden Başkan Büyükakın, Naim Gürel ve Sadettin Seymen’i de 19 Mayıs Caddesi’nde ki iş yerlerine konuk oldu. Türkiye Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimini de ziyaret eden Başkan Büyükakın, yakın zamanda geçirdiği bir rahatsızlık sonrası vefat eden bir önceki dönem Şube Başkanı Turhan Yıldız için de Harb-İş Sendikasına bir kez daha başlığı diledi. 
 
“MİLLETİMİZLE BİRLİKTE VAR OLMAYA DA DEVAM EDECEK”
Gölcüklü vatandaşları, esnafları ve Harb-İş Sendikası Gölcük Şubesini ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, “Kocaeli’nde ki gönül ziyaretlerine aralıksız bir şekilde devam ediyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Milletimize hizmetkar olmak için geldiğimiz bu görevleri hizmetkar olarak sürdürüyoruz. Bizim tek amacımız insanımızı mutlu etmek ve ülkemizin sonsuza dek payidar olması için çalışmaktır. Bunun içinde gayret göstermeye devam ediyoruz. Bu devlet, bu ay yıldızlı bayrak, bu Cumhuriyet bizim hepimizin. Milletimizle birlikte var olmaya da devam edecek” dedi.
 
“MİLLETİMİZLE BİRLİKTE YOL YÜRÜYORUZ” 
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve AK Parti teşkilat üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde, Amiral Sağlam, Fevzi Çakmak ve 19 Mayıs Caddesi’nde ki esnafların ve vatandaşların yoğun ve samimi ilgisiyle karşılaşan Başkan Büyükakın, tüm vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Gezdiği caddelerde ki esnaflara bereket işler dileyerek öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Büyükakın, “Milletimizle yol yürüyoruz” diyerek sürdüğü açıklamasında, “Her fırsatta vatandaşlarımızla buluşmaya da büyük önem veriyor, gayret ediyoruz. AK Parti teşkilatlarımızla birlikte sahada vatandaşlarımızla hasbihale çok önem veriyoruz. Varsa sorunları çözmeye çalışıyoruz” ifadelerini sarf etti. 
“DURMAYACAĞIZ, ÇALIŞACAĞIZ, HEP ÇALIŞACAĞIZ” “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma azmi ve mücadelesi bize yol gösteriyor” diyen Başkan Büyükakın, “Bu millete ve ülkeye hizmet etmek için çıktığımız bu yolda, ülkemizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muassır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefinden asla şaşmayacağız. Durmayacağız, çalışacağız, hep çalışacağız. AK Parti teşkilatlarımız sahada, vatandaşımızla birlikteyiz. Mahallede, sokakta, caddede olan AK Parti teşkilatlarımızla birlikte bu kutlu yolda koşmaya devam edeceğiz. Bizler hak davamızdan ayrılmayacağız. Halkımızın hizmetkarı olmaya devam edecek, gönüllerinden asla çıkmayacağız” şeklinde konuştu.
 
KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE Kİ ÇALIŞMALAR İÇİN TEŞEKKÜR 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin tamamında gerçekleştirdiği tüm hizmetlerin yanı sıra gönül ziyaretlerine de büyük önem verdiklerini de dile getiren Başkan Büyükakın, vatandaşların ve esnafların Korona virüsle mücadele de ortaya koyulan çalışmalar için teşekkürlerine de, “Büyükşehir Belediyesi olarak devletimizin kurumlarıyla tam bir iş birliğiyle içerisinde hareket ederek COVİT-19 ile mücadele ettik, ediyoruz. Geldiğimiz süreçte sağlık sistemimizin ne kadar güçlü olduğunu da bir kez daha gördük. Şehir Hastanelerinin de yapılması da büyük bir vizyonun göstergesidir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu sıkıntılı süreci de geri bırakıyoruz. Kocaeli Şehir Hastanesi başta olmak üzere ülkemizde hizmete giren bu gibi merkezlerimiz sağlık altyapımızı daha da güçlendirmektedir. Şunu da dile getirmem gerekir ki dünyada örneği olmayan  kapsamdaki  genel sağlık sigortası ile yine çok gelişmiş  sosyal  yardım ve  destek sistemimiz  milletimizin her daim yanında olduk” diyerek açıklamalarını tamamladı. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum