Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Bıyık; Yeni yılda bir çok projenin açıılışnı yapacağız!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir mesaj yayınlayarak Darıcalıların yeni yılını kutladı ve “Yeni yıl, birçok projenin açılışını yapacağımız ve birçok hizmetin de temelini atacağımız bir yıl olacak” dedi.

Başkan Bıyık; Yeni yılda bir çok projenin açıılışnı yapacağız!
31 Aralık 2021 - 11:47 - Güncelleme: 01 Ocak 2022 - 16:23
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir mesaj yayınlayarak Darıcalıların yeni yılını kutladı. Mazeret değil çözüm üreterek çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bir yılı daha geride bırakmanın ve 2022 yılına girmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Darıca Belediyesi olarak 2021 yılı, söz verdiğimiz gibi daha çok proje ürettiğimiz ve birçok projeyi hayata geçirdiğimiz bir yıl oldu.

Her zaman olduğu gibi başta kadınlarımız ve çocuklarımız olmak üzere gençlerimiz ve toplumun tüm kesimleri için yeni projeler geliştirmeye devam ettik. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemizin her noktasına hizmet götürdük.

2021 yılı bizim için ayrıca çalışmalarımızın meyvesini de aldığımız en anlamlı yıllardan biri oldu. Gençlere yönelik projelerimiz Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüle layık görüldü. Ödülü Cumhurbaşkanımızdan almanın gururunu hep birlikte yaşadık. Bu gurur bütün Darıca’nın.

Dün olduğu gibi bugün de yarın da “Mazeret değil çözüm üretmek” anlayışıyla vatandaşlarımız için canla başla çalışacağız. 2022 yılında da vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve ilçemize yeni eserler kazandırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Rabbime hamdolsun ki heybemiz dolu, yol haritamız belli. Yeni yıl, birçok projenin açılışını yapacağımız ve birçok hizmetin de temelini atacağımız bir yıl olacak.

Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yeni yılda; hep birlikte nice güzel anlar paylaşacağımız, virüs salgınının bittiği, huzurun, mutluluğun, refahın hâkim olduğu yeni bir dünyada buluşmak ümidiyle, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kalın sağlıcakla.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum