Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Bıyık, vatandaşı intihardan vazgeçirdi!

Kocaeli’nin Darıca İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sabah yürüyüşü sırasında bir kuleye çıkarak intihar etmeyi düşünen vatandaşı ikna ederek bu kararından vazgeçirdi.

Başkan Bıyık, vatandaşı intihardan vazgeçirdi!
24 Şubat 2021 - 12:47 - Güncelleme: 25 Şubat 2021 - 13:46


Kazım Karabekir Mahallesi’nde ikamet ettiği öğrenilen İsmail isimli bir vatandaş, girdiği bunalım sonrası Emek Mahallesi Alparslan Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatın kulesine çıktı.  Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Polisin ve sağlık ekiplerinin ikna çabaları sırasında sabah sporu için yürüyüşe çıkan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, intihar etmek için kulenin üzerindeki vatandaşı fark etti. Başkan Bıyık, bir süre sohbet ettiği İsmail isimli şahsa seslenerek  "Sen bizim için değerlisin, çözülmeyecek bir şey yok. Sen aşağıya gel, problemlerini çözeriz İnşallah’’ dedikten bir süre sonra şahsı ikna ederek kuleden aşağıya inmesini sağladı. Kuleden inen şahıs daha sonra belediye başkanına sorunlarını anlatmasının ardından ifadesi için karakola götürüldü.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Asuman fazlioglu
    3 yıl önce
    Denizleri kirleten insanlar intihar eden yunusları tekrar denize göndererek onları kurtardığını zannediyor kirli denizi temiz tutmak için çaba harcamiyor böylece yunusların intihar etmesi bitmiyor