Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Bıyık; Tek derdim vermiş olduğumuz sözleri tutmak!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 16 Ocak Basın Onur günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti. Başkan Bıyık yaptığı açıklamada Bayramoğlu-Tuzla Sahil yolu projesinin en kısa sürede başlayacağını belirterek, seçim beyannamesindeki sözleri birer birer yerine getirdiklerini de ifade etti.

Başkan Bıyık; Tek derdim vermiş olduğumuz sözleri tutmak!
20 Ocak 2021 - 15:58
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Basın Yayın Sorumlusu Selçuk Koç, 16 Ocak Basın Onur günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat'a çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan Bıyık, seçim beyannamesindeki sözleri birer birer yerine getirdiklerini de söyledi.

DARICA HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık açıklamasının devamında ise ''Biz Darıca halkına vermiş olduğumuz sözleri tutmanın derdi içerisindeyiz. Covid-19 sürecini evde karantina geçirdiğim dönemlerde Darıcalılardan aldığım mesajlar beni çok duygulandırdı. Çok şükür bu hastalığı bir sorun yaşamadan atlattık. Sizlerin aracılığıyla bana binlerce mesaj gönderen değerli Darıca halkına çok teşekkür ederim. Bayramoğlu-Tuzla Sahil yolu projesine kısa süre içerisinde başlıyoruz. Bu yol Darıcalılara iyi bir alternatif olacak. Yine Valiliğimizle yapılan görüşmelerde Büyükşehir Belediyemiz ile beraber Darıca'daki tarihi yapıları restore edeceğiz. Darıca Kapalı Spor Salonu ise bitti ve açılmayı bekliyor. Nenehatun Spor Kompleksi'nin proje çizimleri sürüyor. 

BÜYÜKAKIN DARICA'YI ÇOK ÖNEMSİYOR
Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, Darıca'yı çok ama çok önemsiyor. Darıca, Büyükşehir tarihinin en büyük yatırımlarını aldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın'a gönülden teşekkür ediyorum. Mesai arkadaşlarımız ile beraber şu an inanılmaz bir tempo içerisinde çalışıyoruz.  Allah'ın da izniyle bu Covid-19 hastalığını atlattığımız zaman, vatandaşlarımızla daha iç içe olacağız'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Fatih Taştan
    2 yıl önce
    Bayramoğlu-Tuzla sahil bisiklet ve yaya yürüyüş yolu halen açılmadı. Profesyonel bisikletçiyim. Bu yol E5'ten kurtacaktı bizi. Kazalar vs. bitecekti. İstanbul yönüne bisiklet seçeneği açılacaktı. Çok hayır dua alınacaktı. Düşük gelirli insanlarımız bisikletle istanbula ulaşıma kavuşacaktı. Canlılık hareketlilik say say bitmez. Webte bakmadığım yer kalmadı yol nereden geçecek bisiklet yol hattı diye bir görsel çizim dahi bulamadım. yapılırsa Boğaza değin mükemmel bir bisiklet parkuru bizlere açılmış olacak. Fakat gördüğüm kadarıyla yol bitmiş ama Tuzlayla birleştirilmemiş. Ağaç peyzaj yapılıyor. Sahil balyanozda bitiyor. Tam hayal kırıklığı oldu. Bisiklet camiası için de ayrıca büyük bir kayıp oldu bu parkur. Yazık.
  • Okan k
    3 yıl önce
    Başkan sana oy vermedim ama şu an bence çalışmalarınız başarılı özellikle altyapı çalışmalarınızı takdir ediyorum.Yalnız osmangazi aşıroğlu caddesi feci kötü durumda bence.Yolu bir şerit azalttınız bir tarafı park yasağı oldu ama kimse uygulamıyor.Diğer tarafta da arabalar olunca bir şeritten bütün arabalar geçmeye çalışıyor kaza oldu olacak.İkincisi de osmangazi tren istasyonu köprüsünün ikizi yapılacaktı ne zaman başlayacak diğer seçim zamanı mı? Teşekkürler