Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Bıyık'dan Namaz sonrası bisiklet hediyesi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, doğup büyüdüğü mahallesindeki camide Sabah Namazı kılıp, öğrencilere çekilişle bisiklet dağıttı.

Başkan Bıyık'dan Namaz sonrası bisiklet hediyesi
17 Kasım 2019 - 14:02

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bugünki Sabah Namazı’nı, doğup büyüdüğü,  Darıca Emek Mahallesi’ndeki Hacı Kemal Destebaşı Camii’nde kıldı.

Aynı zamanda baba mesleği olan ekmek üretimi yapan işyerinin de bulunduğu mahallede uzun yıllardan bu yana esnaflıkta yapan Başkan Bıyık, ‘’Komşularım’’ dediği cemaatla birlikte Sabah Namazı’nda camide saf tutarken, öğrencilerin de aynı saflarda yer almasından memnuniyet duyduğunu ifade etti. 

Çocukların sabahın erken saatlerinde camiye gelerek namaz kılmalarını takdirle karşılayan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ödül olarak öğrencilere bisiklet hediye etti.

Çekilişle dağıtılan bisikletleri hak eden öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunurken, başkan Bıyık, ‘’Sadece cami de değil, eğitimde, spor da ve sanat da, başarı gösteren her öğrenciyi  başarılarının devamını sağlamak ve teşvik etmek için belediye olarak ödüllendirmeye devam edeceğiz’’ dedi