Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Basın İlan Kurumu Bayramoğlu Tesisleri'nin akıbeti belli oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Başkan Büyükakın Basın İlan Kurumu Bayramoğlu Tesisleri için “Vatandaşlarımızın kullanımına yönelik bir fonksiyonlandırma düşünüyoruz" dedi.

Basın İlan Kurumu Bayramoğlu Tesisleri'nin akıbeti belli oldu!
12 Kasım 2021 - 12:25 - Güncelleme: 15 Kasım 2021 - 12:34
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Meclis toplantısında CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, Basın İlan Kurumu Bayramoğlu Tesisleri’nin Büyükşehir Belediyesi’ne kiralanması konusunda sorular sordu.  Taşdemir, “Kiralanan bu alan Belediyemizce hangi faaliyetler için kullanılacaktır? Aynı bölgede bulunan ve kimler tarafından kullanıldığını bilmediğimiz Hüma Hatun Gençlik Kampından bölge halkı yararlanamamaktadır. Kiralanan bu tesisleri bölge halkına açmayı düşünüyor musunuz?  Bölgemizde ne yazık ki basın mensubu arkadaşlarımız için tesis bulunmamaktadır. Bağlı oldukları kurumdan kiraladığınız tesislerden basın mensuplarımızın belli dönemlere yararlanmasının uygun olacağı kanaatindeyiz” diyerek cevap istedi.Başkan Büyükakın Bayramoğlu’ndaki bu tesis için  “Vatandaşlarımızın kullanımına yönelik bir fonksiyonlandırma düşünüyoruz Antikkapı şirketimiz orayı işletecek kiralamasını yaptık. STK’ların orada yapacağı aktivitelerde gençlik, kadın, engelli ve basın mensuplarımızın kullanımına yönelik fonksiyonlandırılacak. Hüma Hatun Kampı’nı kimsenin kullanmadığını söylemek haksızlık olur. Gençler kullanıyor. Kentin tüm katmanlarına dönük bir yer olacak. Belediye tesisi olarak kullanmayı düşünmüyoruz. Uzun bir süredir almak için çalışıyorduk ve aldık” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • osman antikocaeli
    2 yıl önce
    kocaeli büyük şehir belediyesi niye karışıyor anlamadım
  • Birol ÇAKIRLAR
    2 yıl önce
    Ne güzel spor komplesi idi herkese açıktı destek olunup kapanmaması sağlanmalıydı bence bölgenin canlanması için buranın halka açılması lazım amz paralı olmalı yoksa yol geçen hanı olur bilesiniz bölgesde leziz kahvaltı ydmfk yenecek yer yok düşünün brnce