Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başaran Basınla bir araya geldi

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Serap Çakır, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanları ile birlikte yerel basınla tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Başaran Basınla bir araya geldi
16 Eylül 2020 - 22:16 - Güncelleme: 16 Eylül 2020 - 22:22
Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Gebze'de basın mensuplarıyla bir araya geldiği tanışma yemeğinde ''Gelecek, İktidara gelecek'' sözleriyle başladığı konuşmasında, yerel basının önemine dikkat çekerek, Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu'nun da kendisiyle aynı fikirde olduğunu söyleyerek, '' Yerel basına gerçekten değer veriyoruz, bu nedenle de bu akşam, Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Serap Çakır, Gebze İlçe Başkanımız Müslüm Osmanoğlu, Darıca İlçe Başkanımız Murat Sarı, Çayırova İlçe Başkanımız Kurban Aktaş ve Dilovası İlçe Başkanımız Fesih Telli ile birlikte siz değerli basın mensuplarıyla bir araya gelmek istedik. Basın her noktada kamuoyuna bilgi sunarak, kamuoyunu aydınlatarak büyük bir görevi üstlenmektedir. Tabii ki basın mensubu olmak da ateşten bir gömleği giymek demektir, hiç kimseyi veya herkesi sürekli memnun etme imkanınız yok, bizim de hoşumuza giden veya hoşumuza gitmeyen haberler çıkacaktır çıkmaldır da, ama herşeyi sevgi, saygı çerçevesinde her şeyi tatlıya bağlayacak bir anlayışımız olacaktır. Bu şekildeki toplantıları ilde de düzenleyerek oradaki arkadaşlarla da bir araya gelmeyi planlıyoruz. Sizlerin eleştirileriniz her zaman bizim için çok değerli, biz buna açığız, çünkü eleştirilirsek doğruyu buluruz. Demokrasinin en güzel tarafı zaten eleştiriye açık olmaktır, böyle olursa da en güzel, en doğru işler ortaya çıkar diye düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

BAŞARAN; GENEL BAŞKANIMIZ YEREL BASINA ÇOK DEĞER VERİYOR

Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu'nun da yerel basına çok önem verdiğini dile getiren Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, özellikle Kocaeli Basınına çok değer verdiğini ve sürekli olarak takip ettiğini her fırsatta kendisine söylediğini yineleyerek, '' Sayın Davutoğlu hem Kocaeli'ye, hem de Kocaeli Basını'na çok önem veriyor, işin doğrusu, partimiz konusunda da Kocaeli basını çok duyarlı, bir çok haberlerimize yer veriyor. Hatta Sayın Davutoğlu, bir konuşmasında, 'Kocaeli'yi alırsak Türkiye'yi alırız'' demişti. Bu da genel başkanımızın Kocaeli'ye ne kadar önem verdiğini gösteriyor'' dedi.

ÇAKIR; GENEL BAŞKANIMIZIN ÇIKTIĞI YOLDA
BİRLİKTE YÜRÜMEYE KARAR VERDİM


Gelecek Partisi'nin Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Serap Çakır ise yaptığı konuşmasında basının özgür olduğunu söylemenin doğru olmadığını belirterek, ''Ajans haberlerinde dahi ismim geçirilemedi, bunun nedenlerini gayet iyi  biliyorum ama çok da önemli değil, Biz bir yola çıktık, genel başkanımızla çok defalar görüştüm, çok değer verdiğim geçmişi tertemiz bir insan, onun çıktığı yolda birlikte yürümeye karar verdim, Türkiye adına güzel çalışmalarımız ve planlarımız var, ülkede malümunuz ekonomiden eğitime, sosyal hayattan adalete kadar büyük sıkıntılar var, bunları çözmek adına yola çıktık.'' ifadelerine yer verdi.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun kuruluşunda yer aldığı Ak Parti'den neden ayrıldığıyla ilgili olarak kendisine de çok kez sorular sorulduğunu ifade eden, Serap Çakır, '' Bir çoğunuzun bildiği üzere kendi isteğiyle değil, parti darbesiyle bırakmak zorunda kaldı ve biraz dinlendikten sonra Gelecek Partisi'ni kurarak, yanlışları dile getirerek, bu yanlışlara dur demek istedi. Türkiye'yi hem ulusal, hem de uluslararası saygınlığını artırmak, yaşam kalitesini yükseltmek, her sorunu çözmek için yola çıktı, biz de kendisine yoldaş olduk. Marmara Bölgesinde çalışmalarım olacak, gittiğim her yerde Gebze'yi en iyi şekilde temsil edeceğim. Parti olarak başarılı olacağımıza inanıyoruz, bunların anketlere olan yansımasını hep birlikte göreceğiz'' dedi.

OSMANOĞLU; BASININ KARŞISINA GÜZEL ÇALIŞMALARLA ÇIKACAĞIZ

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu'da yaptığı konuşmasında basının önemine değinerek, ekonomik anlamda da herkesin yerel basına sahip çıkması gerektiğini belirterek, '' Devlet ve özellikle belediyelerin basına destek olması gerektiğine inanıyorum. 2011 yılından bu yana basınla birlikteyim, basın bizi bu güne kadar iyi de yazdı kötüde yazdı. Tek isteğim kulaktan duyma değil de, araştırarak yazar sa çok daha iyi olur. Bizler özellikle zor şartlarda Gebzde'ki teşlilatlanmayı pandemi döneminde zor şartlarda kurdu. Bu nedenle doğru dürüst bir çalışmayı da ortaya koyamadık, İnşallah önümüzdeki günlerde çok daha iyi çalışmalarla, doğru bilgilerle basının karşısına çıkacağız ''şeklinde konuştu.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum