Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Baha Kısacık, 79 Iğdır Belediyespor'a transfer oldu

Darıca Gençlerbirliği'nin genç ve yetenekli santrafor'u Baha Kısacık 79 Iğdır Belediyespor'a transfer oldu.

 Baha Kısacık, 79 Iğdır Belediyespor'a transfer oldu
05 Ağustos 2021 - 11:14 - Güncelleme: 05 Ağustos 2021 - 11:21
Darıca Gençlerbirliği altyapısında yetişen ve 2018-2019 sezonunda yaşanan sıkıntılı dönemde profesyonel yapılarak 2.ligte takıma katılan ve sonrasında takımın değişmeyen golcüsü olan Baha geçtiğimiz 2 sezonu da başarılı geçirmiş ve tüm dikkatleri üstüne çekmişti.
2020-2021 sezonun bitimi ile birçok takımın transfer listesinde yer alan Baha için Darıca Gençlerbirliği’ne teklifler yapılmış ve son değerlendirme ile 76 Iğdır Belediyespor ile anlaşma sağlanarak bonservis bedeli karşılığında transferi geçekleşmiştir.
Geleceğin golcüleri arasında yer alabilecek bir yeteneğe ve fiziğe sahip Baha Kısacık için Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Arif Gülen “geleceğin en iyi golcülerinde birisi olacak bir oyuncuyu yetiştirmenin gururunu yaşamaktayız. Göreve geldiğimiz günden bu yana hep söylediğimiz Darıca Gençlerbirliği artık futbolcu fabrikası olmalı ve futbolcu yetiştirip satmalı diyorduk. Artık Darıca Gençlerbirliği genç yetenekleri keşfediyor yetiştiriyor ve Türk Futboluna kazandırıyor. İşte bunun en büyük ispatı Baha Kısacıktır. Çok büyük transfer bütçesi olan yetenekli ve kaliteli transferler yapan bir kulübün Baha’yı transfer etmesi de bence küçümsenmemeli ve sıradan bir transfer olarak değerlendirilmemelidir.” şeklinde açıklarda bulundu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum