Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Baba Şamdan; Darıca'yı bırakmayacağız!

2020 Tokyo Olimpiyatları ikincisi, kentimizin gururu Eray Şamdan’ın babası Adnan Şamdan net konuştu ve “Biz Muzaffer Bıyık başkanımızı, Darıca’mızı bırakmayacağız” dedi.

Baba Şamdan; Darıca'yı bırakmayacağız!
12 Ekim 2021 - 12:44 - Güncelleme: 12 Ekim 2021 - 12:46
Kocaeli’nin ve Türk karate tarihinin en önemli sporcularından Eray Şamdan geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un davetlisi olarak Fenerbahçe – Kasımpaşa maçını babası Adnan Şamdan ile birlikte protokol tribününden izlemişti. Bu gelişme üzerine sporcunun Fenerbahçe Spor Kulübü ile anlaşabileceğine dair düşünceler belirdi. Eray Şamdan’ın babası ve aynı zamanda antrenörü Adnan Şamdan konu ile ilgili noktayı koydu.

SAMİMİ KARŞILAMA VE AĞIRLAMA

Adnan Şamdan yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu: Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç, Eray’ı geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe – Kasımpaşa maçına davet etti. Eray ile birlikte İstanbul’a gittik ve maçı izledik. Sayın Ali Koç bizleri son derece samimi bir şekilde karşıladı, ağırladı ve değerli vaktini ayırdı. Nazik davetlerinden, mütevazılığından ve samimiyetinden ötürü Sayın Ali Koç’a çok teşekkür ederim.

DARICA’DA ÇOK MUTLUYUZ

Fotoğraflar paylaşılınca Eray’ın Fenerbahçe’nin sporcusu olabileceğine dair düşünceler oluşmuş. Baştan belirtmem lazım… Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden birisi ve Fenerbahçe Kulübü’nün bünyesinde yer almak bir sporcu için gururdur. Ancak Eray, Darıca’dan çok memnun. Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’ı bırakmayacağız ve Kocaeli’den çıkmayacağız.

KALMAK BİRÇOK NEDENİMİZ VAR

Dares Kulübü’nde (Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü) hiç bir sorun yaşamıyoruz. Dahası burasının daha da canlanması, buradaki sporcuların daha nitelikli çalışabilmeleri için için öncü olmalıyız. Sağ olsun Muzaffer Bıyık başkanımız Eray’a ve bölgenin sporcularına en iyi şekilde hizmet sağlıyor. Kısacası bizler kendilerinden çok memnunuz. Eray’ın burada kalması için birçok nedeni var. O yüzden Darıca’dan, Kocaeli’den ayrılmayı düşünmüyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum