Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ayhan Şen yardım etti

Maddi durumu iyi olmayan bir aile, çocuklarının yaşadığı diş ve diş eti rahatsızlığı nedeniyle CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Ayhan Şen’den yardım istedi. Bu isteği geri çevirmeyen Şen,  başvurduğu özel bir diş polikiniği yetkilileriyle görüşerek çocuğun ameliyatının gerçekleşmesini sağladı.

Ayhan Şen yardım etti
05 Mayıs 2021 - 19:13
Darıca Osmangazi Mahallesi’nde yaşayan ve adının açıklanmasını istemeyen bir aile, daha önceden de kendilerine yardım ettiği için CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Ayhan Şen’i arayarak çocuklarının diş ve diş etinden kaynaklı bir sorun için Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden randevü alınması konusunda yardım istedi. 
Randevu alınmasının ardından aileyle görüşen ADSM Hastanesinin doktoru, rahatsızlığın genel cerrahi bölümüyle ilgili olduğunu belirterek çocuğu Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne sevk etti.
Maddi durumunun iyi olmaması nedeniyle Derince’ye gidemeyen aile için Gebze’de özel bir diş hastanesi yetkilileri ile görüşen Ayhan Şen, olumlu yanıt alınması üzerine çocuğun dişindeki sorun ve damaktaki ameliyatının gerçekleşmesinde ön ayak oldu.
Aile, ücretsiz olarak ameliyatı gerçekleştiren hastaneye ve tedaviye aracılık eden Ayhan Şen’e teşekkür ederek, ‘’ Mübarek Ramazan ayında çocuğumuzu bu durumdan kurtaran diş hastanesinin yetkililerinden ve bizlere ön ayak olan, her türlü yardımı sağlayan sayın Ayhan Şen’den Allah Razı olsun’’ dediler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum