Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aydın, memleketinde de boş durmuyor

Gebzeli İş İnsanı Ali Kemal Aydın aile bireyleriyle birlikte memleketi Çaykara da özlem giderirken, bir yandan da çeşitli temaslarda bulunmayı ihmal etmedi

Aydın, memleketinde de boş durmuyor
18 Ağustos 2022 - 23:33
İş İnsanı olmasının yanı sıra DEVA Partisi’nden siyasete atılan Ali Kemal Aydın, Gebze de uzun yıllardan bu yana basın camiasında bulunan, ardından  Sürmeneli’ye yerleşen gazeteci Cemal Sancak ile bir araya gelmesinin ardından DEVA Partisi İl Başkanlığı ve TAKA Gazetesi’ni ziyaret etti
Gebze Ticaret Odası eski meclis üyesi Ali Kemal Aydın, memleketi Sürmeneli’de ziyaret ettiği Cemal Sancak ile eski günleri yaad ettikten sonra  Gebze’lilere vefa borcu olduğunu, siyasetin içinde yer alarak bu vefa borcunu görev alacağı siyasi kimliğiyle iade etmeyi arzuladığını söyledi. 
Ali Kemal Aydın,  dinlenmek üzere gittiği memleketi Trabzon Çaykara’da ailesiyle birlikte özlem giderirken, bir yandan da ziyaretlerine devam etmeyi ihmal etmedi.
DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek’in makamında kabül ettiği Aydın, İl Başkanı ile Parti çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Kentin sorunları ve ülke gündemine dair bilgi alışverişinde bulunulan ziyaretin ardından Aydın Çaykara'da yayınlanan Çaykara Gazetesi Editörlerinden Ali Rıza Altınsoy ile birlikte Trabzon TAKA Gazetesini de ziyaret etti. Ziyaret esnasından İnternet haber editörü Birol Sancak ile karşılaşan ve tanışan Aydın TAKA gazetesi ve Trabzon hakkından bilgi aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum