Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aybike Telli Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi Darıca'da açıldı

Ege Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden onur derecesiyle mezun olan Aybike Telli yeni kurduğu Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezine Şubat ayında danışan kabulüne başladı. 

Aybike Telli Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi Darıca'da açıldı
22 Şubat 2021 - 15:06

Darıca Belediyesi karşısında, Bağlarbaşı Mahallesi, İstasyon  Cd. No:189 Buğra İş Merkezinde kliniğini açan Aybike Telli ; ağırlık yönetimi, hastalıklarda beslenme tedavisi, gebelik ve emziklilik döneminde beslenme, çocuk ve ergen beslenmesi ve kurumsal beslenme danışmanlığı alanında mesleki donanıma sahip. Aybike Telli yaptığı açıklamada, “Kendi ofisim olan Aybike Telli Beslenme ve Diyet Danışamanlığı Merkezinde sağlıklı beslenme ve diyet konusunda danışmanlık hizmeti vermekteyim. Bu zorlu pandemi sürecinde  sağlıklı beslenmeyi sürdürülebilir yaşam tarzı haline getirmeleri  konusunda danışanlarıma yardımcı olacağım. Diyette yasakları olan bir diyetisyen değilim porsiyon kontrolüyle doğru beslenmenin yaşam kalitesini artırdıgını ve sağlığı beraberinde getirdiğini biliyorum. Kişiye özel planladığım sürdürülebilir beslenme programlarıyla kilo verme- kilo alma, diyabet, hipertansiyon, hipotiroidi gibi birçok hastalıkta beslenme tedavisi uyguluyorum. Klasik diyet listelerinin dışında sağlıklı ve fit tarifler geliştirip danışanlarımla paylaşıyorum.”dedi.

Ayrıca bütünsel terapiye yepyeni bir boyut getiren Andulasyon Terapi hizmeti de vermekteyim.

Andulasyon, biyofiziksel prensiplere dayanan yeni jenerasyon medikal tedavi yöntemlerinden biridir. Andulasyon, mekanik osilasyon ile kızıl ötesi derin ısının kombinasyonundan oluşmaktadır. Andulasyon teknolojisi, bilim insanları, üniversite klinikleri ve doktorlar arasındaki yakın işbirliğiyle birlikte Almanya’da geliştirilmiştir.

Andulasyon terapisi yalnızca belirli bir organ veya bir organ sistemi üzerinde etki göstermek yerine, organizmanın önemli fonksiyonlarının üzerinde bütüncül olarak pozitif bir etki sağlamaktadır. Bu açıdan Andulasyon, sağlığımızı yeniden kazanmamızın ve sürdürmemizin temelini oluşturmaktadır.

Andulasyon terapi ile daha iyi bir kan dolaşımı, daha hızlı iyileşme, aktif bir metabolizma, daha fazla enerji(ATP), sağlıklı bir lenf akışı, daha fazla toksik madde atılımı, daha az stres ve daha kaliteli bir uyku sağlanır'' dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum