Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Avrasya Maratonuna Darıcalılar damga vurdu!

Darıcalılar, Avrasya Maratonuna katıldı, büyülü manzaralara hayran kaldı. Herkesin arzusu aynıydı: Boğaziçi Köprüsü’nü yürüyerek geçmek ve fotoğraf çektirmek.

Avrasya Maratonuna Darıcalılar damga vurdu!
13 Kasım 2012 - 09:32
 Köprünün en manzaralı (!) yerinde fotoğraf çektirmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Bu yıl 34’üncüsü düzenlenen Kıtalararası Avrasya Maratonu’nu Darıca Gazetesi olarak adım adım takip ettik. Bilindiği üzere geçen yıl Boğaz Köprüsü’nün direklerinin sallanması, katılımcıları oldukça korkutmuş, bu nedenle de bu yıl yeni düzenlemelere gidilmişti. Günler öncesinden yapılan uyarıları göz önünde bulundurarak erken saatlerde yola çıktık.
Yürüyüşte Darıca halkını temsil eden Darıca Bir Umut Engelliler Derneği yöneticileri ise Dünya Sağlık Örgütünün Meme Kanserine farkındalık yaratmak adına bir otobüs dolusu kişi ile maratonda yürüdü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen bu kampanyaya destek veren herkese teşekkür eden başkan Melek Arıkan ve ekibi Avrasya Maratonunun keyfini çıkardı. Yağan yağmura ve Boğaz’dan gelen soğuk havaya aldırış etmeyen genç yaşlı herkes oradaydı. Ve sanıyoruz ki herkesin ortak noktası Boğaziçi Köprüsü’nde bir kare fotoğrafa sahip olmaktı. Öyle ki köprünün en manzaralı (!) yerinde fotoğraf çektirmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Elimizde profesyonel makineyi gören onlarca kişi fotoğraflarını çekmemizi ve kendilerine mail atmamızı istedi. Orada bir süre daha kalsaydık, eminiz ek iş sahibi olabilirdik! Sonuç olarak gerçekten çok keyifli bir gün geçirdik.

Emir POLAT