Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aşıroğlu Caddesi'nde araç yolu çok dar! Vatandaş şikayetçi...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapı ve üstyapı çalışmaları yapılan Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi'nde yoğun bir trafik sorunu yaşanıyor.

Aşıroğlu Caddesi'nde araç yolu çok dar! Vatandaş şikayetçi...
27 Ekim 2020 - 10:49 - Güncelleme: 28 Ekim 2020 - 16:51

Darıca'nın en önemli güzergahlarından biri olan Aşıroğlu Caddesi’nde yaklaşık 9 ay önce altyapı ve üst yapı çalışmaları başlamıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan proje de ekipler asfalt ve kaldırım çalışmalarına devam ederken, Aşıroğlu Caddesi sakinlerinin trafik ile ilgili büyük sorunları oluştu.

GİDİŞ-GELİŞ GÜZERGAHI ÇOK DAR
Yapılan çalışmalar sonrası kaldırımların genişlediği ve araç yolunun gidiş - geliş olarak iyice daraldığını belirten Aşıroğlu Caddesi sakinleri gazetemize yaptıkları açıklamada ''Yollara park edilen araçların da olmasıyla trafik yükü iyice arttı. Park yasağı uygulaması gelse bile burada uygulanması çok zor olacak. Yetkililerin bu duruma çare bulması lazım. Burada özellikle akşam saatlerinde inanılmaz bir yoğunluk oluyor'' diyerek sıkıntılarını dile getirdiler. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Fazıl AKBABA
    3 yıl önce
    Osmangazi yaşayan bir vatandaş olarak gazetenizin bu konuyu gündeme getirmesinden son derece memnun kaldım takibini de yaparsanız sevinirim minibüslere cep yapılmamış yolcuyu yolun ortasından alıyorlar arkadaki araçlarda yolcunun inip binmesini bekliyor araçlar sağlı sollu park edince de evlere şenlik mevcut düzeni yap boz şekilde berbat ettiler yetkililerin bu konuda yerinde tesbit yapmaları gerekiyor biz yaptık oldu demekle olmuyor