Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''Asgari ücret ve sosyal yardım artışları rahatlattı''

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Çayırova Adanan Kahveci Caddesi üzerindeki esnaflarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Büyükakın, “Asgari ücretten, memur ve emekli maaşlarına, sosyal destek ödemelerine kadar her alanda yapılan yüksek artışlarla insanımızı önemli ölçüde rahatlattı” dedi

''Asgari ücret ve sosyal yardım artışları rahatlattı''
17 Ocak 2022 - 18:29
 Başkan Büyükakın, ziyaret sırasındaki konuşmasının devamında asgari ücret, sosyal yardımlar ve emekli maaşlarına yapılan yüksel artışların insanları önemli ölçüde rahatlattığna değinerek, “Bu da esnafımızın bugünlerde daha çok iş ve ticaret yapmasına vesile olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerde gerekirse mevcut destekleri daha da artırarak insanımızın ve esnafımızın yanında yer alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 
 
Başkan Büyükakın, “Esnafımızın yanında yer alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın”

 Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve beraberinde ki heyetle birlikte esnafla buluşan Başkan Büyükakın, ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, “Esnaflarımızla birlikte düşünüyor, çalışıyor ve çözüm üretiyoruz. Samimiyetleri ve hoş sohbetleri ile bizleri ağırlayan değerli esnaflarımıza Rabbim bol ve bereketli kazançlar nasip etsin. Çayırova ilçemiz için hizmet üretmeye, vatandaşımızın beklentilerine cevap vermeye devam edeceğiz” dedi. 
 
“ELBETTE DESTEK OLACAĞIZ, BİZLER SİZLER İÇİN VARIZ” 
Çayırova ilçesine iki buçuk yılı geçkin sürede 256 Milyon 372 Bin TL’lik proje yaptıklarını dile getiren Başkan Büyükakın, “Toplam 66 proje ile çok önemli hizmetleri ortaya koyduk. Şimdi Çayırova ilçemizin ihtiyacı olan 15 yeni projeyi de hayata geçireceğiz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızla birlikte ilçemizin ihtiyacı olan her adımı atacağız” diye konuştu. Pandemi dönemi Büyükşehir Belediyesi’nin esnaflarına verdiğiniz destekler için teşekkür eden esnaflara, “Elbette destek olacağız. Bizler sizler için varız. Varlık sebebimiz aziz milletimizdir” şeklinde konuştu. 
 
“ESNAFIMIZIN YANINDA YER ALACAĞIMIZDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN” 
Dünya’da yaşanan ekonomik daralmaya rağmen Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle geleceğin daha güzel olacağını ifade eden Başkan Büyükakın, “Kim ne dersin desin milletimiz Cumhurbaşkanımıza güveniyor. Dünyada ki arz talep ve pandemiden dolayı yaşanan tedarik sıkıntılarına rağmen önümüzde ki günler çok güzel olacak. Asgari ücret başta olmak üzere memur ve işçilere dönük atılan her türlü adım milletimizin takdiriyle karşılanıyor. Asgari ücretten, memur ve emekli maaşlarına, sosyal destek ödemelerine kadar her alanda yapılan yüksek artışlarla insanımızı önemli ölçüde rahatladı. Bu da esnafımızın bugünlerde daha çok iş ve ticaret yapmasına vesile olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerde gerekirse mevcut destekleri daha da artırarak insanımızın ve esnafımızın yanında yer alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” sözlerini sarf etti. Birliktelik çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum