Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Artvinliler'den gazetemize ziyaret

Kısa adı KARBAFED olan Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernek Federasyonu Başkanı Mikail Kalyoncu ve basın sorumlusu Selçuk Çelebi gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat’la görüş alışverişinde bulundular.

Artvinliler'den gazetemize ziyaret
14 Eylül 2021 - 14:25
Geçtiğimiz ay, KOGACE Başkanı Cemal Kaplan ve bölgemizde görev yapan bazı gazetecilerle birlikte  Artvin ve İlçelerine 5 günlük turizm ve tanıtım seyahati düzenleyen KARBAFED Yönetimi, konuklarıyla yakından ilgilenmiş ve katılımcıların bu yönde takdirini kazanmıştı.
Seyahatle birlikte dostlukların da pekiştiği programın ardından, ilişkileri devam ettirmek istediklerini söyleyen KARBAFED Başkanı Mikail Kalyoncu, bu anlamda ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Ziyarette federasyon hakkında da bilgi veren Başkan Kalyoncu, 2018’de kuruluşunu gerçekleştirdikleri KARBAFED’in tanıtımı için yönetimi ile birlikte çok çaba sarfettiklerini kaydederek, uzun uğraş ve sıkı çalışmaların ardından federasyonu çok iyi bir noktaya taşıdıklarını belirtti.
Bu yönde emeği geçen yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürlerini sunduğunu ileten KARBAFED Başkanı Mikail Kalyoncu, yine de yapacak çok işleri olduğunu ve çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini kaydetti.
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Artvinli dostlarına teşekkür etti.
KARBAFED Başkanı Mikail Kalyoncu ve Basın Sorumlusu Selçuk Çelebi, günün anısına Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernek Federasyonu’nun logosunun yer aldığı porselen hed,iye ettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum