Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Arif Gülen'den sert açıklama!

Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Arif Gülen "bazı sosyal medya adreslerinde hakkımızda bilinçli ve kimlerin yaptırdıklarını da çok iyi bildiğimiz “kayıplara karıştı” şeklindeki karalama haberlerine karşılık açıklama yapma gereği hasıl olmuştur." diyerek sosyal medya sayfasından kamuoyuna açık bir basın açıklaması yayınladı.

Arif Gülen'den sert açıklama!
11 Haziran 2022 - 13:06
Kamuoyuna Saygıyla…
88 yıllık çınarımız olan Darıca Gençlerbirliğimizin 2021-2022 sezonunda sportif anlamda yaşadığı sıkıntılar ve küme düşmemeye oynadığı tüm camiamızın malumudur.
Lig bitimine son 3 hafta kala İskenderun Maçı öncesi takıma maçı alması ve ligde kalma maratonunun son maça bırakılmaması halinde 500.000 TL prim açıkladığım doğrudur.
Aynı zamanda Sayın Belediye Başkanımızın da İskenderun maçını almaları ve ligde kalmaları durumunda prim açıkladığı da doğrudur.
Lakin tüm motivasyona, stadın şehir tarafından hınca hınç doldurulmasına ve tüm camiamızın desteğine rağmen kendi evimizde 4-1 gibi bir skorla yenilmiş statda gerginlikler yaşanmış, tüm takım ve yönetim taraftarlarımız tarafından protesto edilerek nahoş olaylar yaşanmıştır.
Buna rağmen takıma herhangi bir ceza-i müeyyide uygulanmamıştır.
Bir hafta sonrası Ordu deplasmanında alınan beraberliğe maç günü galibiyet primi ödenmiştir.
Son maçta evimizde aldığımız 2-1’lik skorla takım ligde kalmıştır.
Kendilerine yine maç günü galibiyet primleri ödenmiştir.
Hiç bir oyuncumuza ve teknik ekibimize prim borcumuz olmadığı gibi sezon boyunca birçok beraberliklere de galibiyet primi verilmiştir.
Belediye Başkanımız takımımıza sezon sonunda oyunculara dağıtılmak üzere söz verdiği rakamı kulübümüze vermiştir.
Kendini bilmez bazı futbolcularımızın grup içi yazışma ve hain planlarına maalesef şahit olduktan sonra hakketmedikleri düşünülerek kendilerine söz verilen düşmeme primi ödenmemiştir ve ÖDENMEYECEKTİR.
Bu da kendilerine bildirilmiştir.
Maç başı alacağı olan az sayıda oyuncularımız vardır ve kendileri alacaklarını elbette ki alacaklardır.
Hemen her gün tesislerimizde ve şehirde farklı noktalarda etkileşimde bulunuyor olmamıza rağmen; bazı sosyal medya adreslerinde hakkımızda bilinçli ve kimlerin yaptırdıklarını da çok iyi bildiğimiz “kayıplara karıştı” şeklindeki karalama haberlerine karşılık açıklama yapma gereği hasıl olmuştur. 
Haber yapan sosyal medya adresleri ve haber yaptıranlarla ile ilgili yasal haklarımız saklıdır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum