Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ardahanlılar Başkanından polise tepki

Darıca Ardahanlılar Dernek Başkanı Bülent Işık,  önceki gün polis tarafından kendisine  yapılan muameleyi sosyal medya hesabından , '' “Bunu yaparak bizleri rencide edemezsiniz, itibarsızlaştıramazsınız! Ben Mustafa Kemal Atatürk’ten öğrendim ülke sevdasını'' şeklinde paylaşarak tepki gösterdi.

Ardahanlılar Başkanından polise tepki
27 Kasım 2020 - 00:18
Darıca Ardahanlılar  Dernek Başkanı  Bülent Işık’a sokak ortasında polis ekiplerinin yaptığı muamele şaşkınlık yarattı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerini sürdüren ve uygulama da yapan polis ekipleri, Bülent Işık’ın maskesini takmadığı gerekçesiyle  üst araması yaptı.
Bülent  Işık, Darıca Kaymakamlığının bilgisi dahilinde, covid-19 virüsü ile ilgili alınması gereken önlemleri esnafa ve halka anlatmak için, ofisinden dışarıya çıkıp tam maskesini takmak üzereyken Darıca Emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin , kendisine uzaktan seslendiğini ve bu sırada maskesini takarak yanlarına gittiğinde kendisine potansiyel bir suçlu gibi davranıldığını ifade etti.
Bülent Işık,  bir dernek başkanı olarak ofisinin önünde polis tarafından sadece küçük düşürülmek için üst aramasının yapıldığını ve ekip otosunun arkasına bindirilmeye çalışıldığını söyleyerek tepkilerini kendisine ait sosyal medya hesabından şu şekilde paylaştı; “Bunu yaparak bizleri rencide edemezsiniz, itibarsızlaştıramazsınız! Ben Mustafa Kemal Atatürk’ten öğrendim ülke sevdasını, devletçiliği Deniz Baykal öğretti bize. 4 saat karakolda tutup bir bardak suyu çok gördünüz. Sizlere rağmen ben bu ülkeyi hep seveceğim, çocuklarıma ülke sevdasını hep anlatacağım. Allah her zaman doğrunun yanında...” ifadelerini kullandı.
Bu duruma sessiz kalmayan  MHP MYK Üyesi Erkan Azeri'de  yaptığı paylaşımda Bülent Işık'a yapılanları kınadığını belirterek “Darıca Emniyet Müdürlüğü ekipleri maske konusunda çok hassas; Ardahan İl Dernek Başkanı Bülent Işık‘a yapılan bu muameleyi kınıyorum... MHP İlçe Başkanlarımıza benim ofisimin önünde ceza kesip, hemen arkadan gelen maskesiz vatandaşı gönderen Polis Memuru arkadaşlar acaba ne yapmaya çalışıyor... Maske ve diğer kuralları uygulamayan kişiler elbette cezalarını ödemeli ; ama sokak ortasında Terörist muamelesi görmemeli... Vatandaşa nezaket dışı davranan kimse Devletin memuru olamaz” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum