Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aradaki fiyat farkını belediye başkanı karşılayacak!

Köseler Mahallesi’nde ilk defa semt pazarı açıldı. Dilovası Belediye Başkan Hamza Şayir, kilo ile satılan ürünleri 1 TL’ye verilmesini aradaki farkı da kendisinin karşılayacağını ifade etti.

Aradaki fiyat farkını belediye başkanı karşılayacak!
06 Ağustos 2019 - 11:03
Başkan Şayir ve beraberindekiler Köseler Mahallesi’nde ilk defa kurulan ve Tepecik, Demirciler ve Çerkeşli Mahallesi vatandaşlarının ortak alış veriş yapabilecekleri semt pazarını ziyaret etti. İlk defa kurulan Pazar’ı ziyaret eden Başkan Şayir, kilo ile satılan ürünleri 1 TL’ye verilmesini aradaki farkı da kendisinin karşılayacağını ifade etti. Başkan Şayir, Köseler köyünde kurulan Pazar’a diğer mahallelerden ulaşımı kolaylaştırmak için ücretsiz servislerinde konulacağını söyledi.
Başkan Şayir daha sonra TOKİ konutlarında ki esnafları ziyaret etti. TOKİ konutlarındaki esnafla sohbet eden Başkan Şayir ve beraberindekiler esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm için çalışmaları yapacaklarını belirtti. Başkan Şayir ayrıca mahalle muhtarları ile birlikte vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Başkan Şayir esnafla yaptığı sohbette “Köy olarak bilinen ve geçtiğimiz yıllarda mahalle statüsüne kavuşan dört yeni mahallemiz ile ilçe merkezimizin koordinasyonu konusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçe merkezimizde nasıl hizmet ediyorsak, bu yeni mahallelerimize de aynı şekilde hizmet edeceğiz.”dedi.