Pala ailesinin mutlu günü!

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı kurucu ilçe başkanı Orhan Pala, kızını evlendirdi. Öngel ailesinin yakışıklı oğulları Taha ile hayatını birleştirerek dünya evine giren Pala ailesinin güzeller güzeli biricik kızları Bihter Nurten evliler kervanına katıldı.

Darıca’da geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, siyaset ve iş dünyasının saygın kişiliklerinden Orhan Pala, eşi Saadet Pala ile birlikte, biricik kızları Bihter Nurten’in mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Hayatını Meral&Aydın Öngel ailesinin yakışıklı oğulları Taha ile birleştiren Pala ailesinin güzeller güzeli kızları Bihter Nurten, Darıca Vaha Park Düğün Salonu’nda gerçekleşen görkemli düğün merasimiyle dünya evine girdi.
Birbirlerine çok yakıştığı görülen çiçeği burnunda genç çiftlerin nikahlarını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kıyarken, nikah şahitliklerini; eski Başbakan Yardımcısı ve hali hazırda Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Martek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Okur, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve Ak Parti Kocaeli il yöneticisi Köksal Akçay yaptı.