MHP'li Volkan Akbaş'ın en mutlu günü
Darıca Belediyesi Koordinatör Başkan Yardımcısı Volkan Akbaş, ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Akbaş ailesini sevenleri ve partilileri ise yalnız bırakmadı.
Darıca Belediyesi’nde Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Koordinatör Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Volkan Akbaş, ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Oğluna ‘Poyraz’ adını veren Volkan Akbaş, “Bu duyguyu tekrar aynı heyecan ile bize yaşatan Rabbimize şükürler olsun. Evlatlarıma; vatana, millete, ailesine hayırlı bireyler olmalarını ve sağlık, mutluluk, huzur dolu hayırlı bir gelecek diliyorum. Rabbim tüm çocuklarımızı korusun, onlara nazar değmesin inşallah” ifadelerini kullandı.
Volkan Akbaş’ı bu mutlu gününde MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, Darıca İlçe Başkanı Ali Bıyık, partilileri ve sevenleri yalnız bırakmadı