Darıcalı öğretmenler Urfalılar Gecesinde gönüllerince eğlendi

Darıca'nın gözde mekanlarından olan Sevilmiş Izgara ve İşkembe salonu ve Antepli Hünkar Künefe'nin sahibi İbrahim Halil Sevilmiş, öğretmenler günü nedeniyle düzenlediği Urfalılar gecesinde Darıcalı öğretmenler gönüllerince eğlendiler. 

Yaklaşık iki yıl önce Darıca Abdi İpekçi Mahallesi’nde hizmete açılan Sevilmiş İşkembe ve Kebap Salonu ve Antepli Hünkar Künefe & Katmer’in sahibi İbrahim Halil Sevilmiş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle özeli bir Urfalılar Gecesi düzenledi. 

YÖRESEL VE DOĞAL ÜRÜNLERE ÖZEN GÖSTERİYOR
Her-Tat baklavalarının da sahibi olan Sevilmiş, açıldığı günden bu yana hem restaurant hemde tatlı ürünlerinde yöresel ve doğal ürünlere özen göstererek vatandaşlara hizmet verdiklerini belirterek Darıca’nın yanı sıra Gebze, Çayırova ve Dilovası’ndan da çok sayıda müşterilerini mekanlarında ağırladıklarını belirtti. Sevilmiş İşkembe ve Kebap Salonu ile hemen yanında faaliyet gösteren Antepli Hünkar Künefe’de zaman zaman çeşitli etkinlikler de düzenleyerek müşterilerinin hem yemek zevkine hem de eğlence zevkine hitap ettiklerini de ekledi.  

ÖĞRETMENLER URFALILAR GECESİNDE EĞLENDİ 
Son olarak Darıca’da ki okul idarecileri ve öğretmenleri Urfalılar gecesinde ağırlayan Sevilmiş, öğretmenlerin gönüllerince eğlenebilmesi için her türlü ayrıntıyı düşünerek özel bir gecede buluşmalarını sağladı. Çok sayıda öğretmen ve idarecinin katıldığı gecede öğretmenler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.