Büyükakın sert konuştu:

GÖRÜNTÜLÜ HABER - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Yunanistan'da yayın yapan Dimokratika isimli gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aleni bir şekilde küfürlü manşet atılmasına sert sözlerle tepki gösterdi


Ak Parti  Dilovası İlçe Kongresi Dilovası Kültür Merkezi’nde devam ediyor. Kongrede sözü alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şu ifadeleri kullandı: “2004-2019 yıllar arasında toplam 272 tane proje var 310 milyon TL yatırım yapılmış. Dilovası bütçesi 42 milyon. Bunu belediye bütçesiyle yapmak isteseydiniz çok daha fazla sürerdi.

“KÖMÜRCÜLER OSB’Yİ BAKANLA GÖRÜŞECEĞİZ”
Enerji kavşağının orada problem vardı onu hızla kazandırdık ve caddenin bağlantısını sağlayarak ışıklandırmasını yaparak Yavuz Sultan Selim Caddesi’ni kazandırdık 11 milyon TL yatırım yaptık. Yarı olimpik yüzme havuzuyla 14 milyon TL yatırım yaptık. Arkadaşlarımızın bizden istediği sahil çalışması vardı orada çalışmalar gayet güzel devam ediyor. Seçim döneminden beri Dilovası ilçemizin en büyük problemi Kömürcüler konusuydu. Bütün hanım kardeşlerimiz çamaşırları balkona aşamadıkları için rahatsızdı. Kömürcüler OSB ile ilgili çevre bakanımızla bir görüşme daha yapacağız. Kömürcüler OSB’nin orada devam edemeyeceğini kabul ettiler. 1500 konut yapılması için de çalışmalar yapılıyor. 

“İKİ YÜZLÜ OLDUKLARINI GÖSTERDİK”

Geçtiğimiz üç dönemlik belediye hizmeti döneminde 18-19 hizmet döneminde arkasında güçlü teşkilatlarıyla bu millete hizmeti kendisini adamış, kefenini giymiş bu milletle hizmete devam ediyoruz. Bu davanın bayrağı yere düşmeyecek. Perşembe günü Avrupa konseyinin yerel bölgesel kongre adını verdikleri birimlerde bir toplantı yapıldı. 2019 yılında yapılan seçimlerle ilgili Türkiye aleyhinde bir rapor hazırlamışlardı. Bunu bir de Venedik komisyonuna havale ettiler sürekli Türkiye’nin seçilmişlerin hakkını elinden aldığını gündeme getirerek haksızlık yapıyorsunuz dediler. Orada da kendilerine iki yüzlü olduklarını gösterdik. İspanyada bir referandum yapıldı. Referandumu yapan katalan hükümetiydi. İspanya bunu yapamazsınız dedi ardından özerk bölgenin Başkan yardımcısını görevden aldılar. Eylemciler seçimlere girip kazanmalarına rağmen senatör ve vekillikleri donduruldu. Avrupa konseyi başkanı bizim bunu kabul etmemiz mümkün değil iç mesele dedi.

“NAMUSSUZLAR, ŞEREFSİZLER...

” İspanya olunca standart başka Türkiye olunca başka. Tarih boyunca hep aynı şeyi yaptılar. En ufak bir şey olunca işlemleri devreye koyuyorlar. Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe buna engel olmaları mümkün değil. Hepsinin dilinde tek bir şarkı ‘Erdoğan gitsin’ diyorlar. Cumhurbaşkanımıza küfür eden bir manşet attı namussuzlar, şerefsizler sizi denize dökmedik mi biz? Yine dökmesini biliriz.

“BU KÜFÜR SİZE DE EDİLDİ”
Kendi heveslerinin peşinden gidenlere de sesleniyorum bu küfür size de edildi. Biz bu davada devam edeceğiz. Bu davada son nefesimize kadar mücadele edeceğiz. Liderimizi onlara yedirmeyeceğiz. Bütün kardeşlerimden yorulmadan çalışmaya devam etmelerini istiyorum. Hepimizin çalışmak ve daha fazla çalışmak zorunluluğu var.”

HABER: MERVE DİŞLİ