Başkan Bıyık; Tek derdim vermiş olduğumuz sözleri tutmak!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 16 Ocak Basın Onur günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti. Başkan Bıyık yaptığı açıklamada Bayramoğlu-Tuzla Sahil yolu projesinin en kısa sürede başlayacağını belirterek, seçim beyannamesindeki sözleri birer birer yerine getirdiklerini de ifade etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Basın Yayın Sorumlusu Selçuk Koç, 16 Ocak Basın Onur günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat'a çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan Bıyık, seçim beyannamesindeki sözleri birer birer yerine getirdiklerini de söyledi.

DARICA HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık açıklamasının devamında ise ''Biz Darıca halkına vermiş olduğumuz sözleri tutmanın derdi içerisindeyiz. Covid-19 sürecini evde karantina geçirdiğim dönemlerde Darıcalılardan aldığım mesajlar beni çok duygulandırdı. Çok şükür bu hastalığı bir sorun yaşamadan atlattık. Sizlerin aracılığıyla bana binlerce mesaj gönderen değerli Darıca halkına çok teşekkür ederim. Bayramoğlu-Tuzla Sahil yolu projesine kısa süre içerisinde başlıyoruz. Bu yol Darıcalılara iyi bir alternatif olacak. Yine Valiliğimizle yapılan görüşmelerde Büyükşehir Belediyemiz ile beraber Darıca'daki tarihi yapıları restore edeceğiz. Darıca Kapalı Spor Salonu ise bitti ve açılmayı bekliyor. Nenehatun Spor Kompleksi'nin proje çizimleri sürüyor. 

BÜYÜKAKIN DARICA'YI ÇOK ÖNEMSİYOR
Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, Darıca'yı çok ama çok önemsiyor. Darıca, Büyükşehir tarihinin en büyük yatırımlarını aldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın'a gönülden teşekkür ediyorum. Mesai arkadaşlarımız ile beraber şu an inanılmaz bir tempo içerisinde çalışıyoruz.  Allah'ın da izniyle bu Covid-19 hastalığını atlattığımız zaman, vatandaşlarımızla daha iç içe olacağız'' dedi.