Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Alışveriş merkezinin çatısından aşağıya atlamıştı

Sosyal medya hesabından içerisinde ‘’ Çok uzun bir hayat yaşamadım fakat çok hatam oldu’’ şeklinde yer alan bir not bırakan 17 yaşındaki genç kız, dün, Gebze’deki bir alışveriş merkezinin terasına çıkarak kendisini boşluğa bırakmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kız çocuğu, tüm çabalara rağmen yaşama tutunamadı.

Alışveriş merkezinin çatısından aşağıya atlamıştı
13 Haziran 2021 - 11:07 - Güncelleme: 13 Haziran 2021 - 11:17
Dün, Gebze’deki bir alışveriş merkezinin çatısına çıkarak aşağıya atlayan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki genç kız, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Üzerinden kimlik çıkmayan genç kızın intiharıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı.
Genç kız yaptığı paylaşımda, ‘’Çok uzun bir hayat yaşamadım fakat çok hatam oldu. Bugün bu hatalarımın hepsini kendimce düzeltiyorum.
Şu zamana kadar bana kötülüğü dokunan pek kimse olmadı. Fakat aksine benim bir sürü insana kötülüğüm oldu. Kırdım, üzdüm, yalan söyledim, kızdırdım, hayal kırıklığına uğrattım ama yemin ederim her şey için çok üzgünüm. Umarım beni affedebilirsiniz. Çünkü ben kendimi affetmiyorum ve acınası hayatıma son veriyorm. Lütfen sağlıcakla kalın.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • darıcalı
    2 yıl önce
    Yazdığı mesajda 127 begeni var.Sosyal medyada gençlerin bu tür paylaşımlarına dikkat edilmeli vakit kaybetmeden hemen kolluk kuvvetlerine haber verilmeli