Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ali Kemal Aydın, Babacan'la  görüştü

Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın Deva Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Ali Babacan ile görüştü.

Ali Kemal Aydın, Babacan'la  görüştü
28 Ocak 2022 - 17:33
Bir süre önce de ziyaret ettiği DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Bacan'la önceki gün yeniden bir araya gelen Gebzeli İş İnsanı Ali Kemal Aydın, aradan geçen süre içerisindeki çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, görüş alışverişinde bulunduğu Ali Kemal Aydın'ın sorularına cevap verdi
Babacan'ın, DEVA Partisi' ne olan sempatisinin nereden kaynaklandığı şeklindeki sorusuna içtenlikle cevap veren Ali Kemal Aydın, “Benim olduğum yerde benim bir farkım olmalı, farkım yoksa ben de yokum. Bu çok önemlidir benim için" dedi.

BABACAN; FİKİRLERİNİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

 Yönetim Kurulu Üyesi Van eski milletvekillerinden İkram Dinçer ve genel merkez danışmanlarından Mehmet Emin Ekmen tarafından karşılanan Ali Kemal Aydın'ı dikkatle ve ilgiyle dinleyen Ali Babacan, “ Harika mükemmel bir kişiliğiniz var, programlarımız nedeni ile daha geniş zamanda sizi yine Ankara’ya bekliyorum. Fikirleriniz bizim için önemlidir. Buraya artık nasıl geleceğinizi biliyorsunuz, bekliyorum mutlaka görüşelim” dedi.

BABACAN ATATÜRK'E OLAN HAYRANLIĞINI ANLATTI

Ali Kemal Aydın'ın ziyaret sırasında hediye ettiği 3 Boyutlu Atatürk tablosuna dikkatle bakan Ali Babacan,   “Benim için bu bakışlar çok önemli, nereden bakarsanız bakın onu görüyorsunuz, onun çizgisi bizim için elbette ki bir yol, bir işarettir. Bu önemli hediyeniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Gebze’de yaptığı çalışmalarla bölge halkına önemli mesajlar veren, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile sıkça bir araya gelerek çalışmalarını değerlendiren Ali Kemal Aydın, siyasete girmek için çıktığı yolda DEVA Partisi ile olan görüşmelere ara vermeden devam edeceği iddia ediliyor
Siyasi arenada hareketli günler geçiren  ve üst düzey görüşmelerini sürdürdüğü Ankara’dan olumlu bilgi ve görüşmelerle dönen Ali Kemal Aydın'ın bundan sonra yapacağı çalışmalarla siyasi hayatına yeni bir yön vereceği tahmin ediliyor.

AYDIN; BENİM GEBZE'YE VEFA BORCUM VAR

Ankara'daki temasları ve yeni gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunan, Gebze’li iş adamı Ali Kemal Aydın, “ Benim bugünkü konumumu öncelikle Gebze’ye, Gebzelilere ve Kocaeli halkına borçluyum. Bu bölgeye benim vefa borcum var, Allah nasip kısmet ederse bu borcumu siyasi kimliğimle bu bölgeye hizmet ederek ödemek istiyorum” dedi. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum