Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ali Babacan, Gebze'ye geliyor!

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Gebze ilçe binasını açmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gebze'ye geliyor.

Ali Babacan, Gebze'ye geliyor!
16 Haziran 2021 - 01:13
Türk ekonomisinin başkenti olarak kabul edilen Gebze'yi 29 Haziran 2021 Salı günü ziyaret edecek olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, güne sabah saat 09.00'da kahvaltılı toplantı ile başlayacak. Gebze ziyaretinde partisinin ilçe binasını açtıktan sonra ilçe genelinde çeşitli temaslarda bulunacak olan Babacan’ın saat 15.00'a kadar devam edecek programı ile ilgili olarak detaylar önümüzdeki günlerde il Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulacak.

Babacan'ın Gebze ziyareti ile ilgili olarak Deva Partisi Gebze ilçe Başkanı Avukat Kemal Memiş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il koordinasyon kurulu ile birlikte hummalı bir hazırlık içinde. Babacan'ın Gebze'den sonra seçim otobüsü ile ana caddelerden geçerek yakın ilçeleri ziyaret etmesi ve vatandaşlarla selamlaşması bekleniyor. Genel Başkan Ali Babacan Gebze programının ardından il merkezine hareket ederek Kocaeli İl teşkilatını da ziyaret ederek ilçe binalarının açılış törenlerine katılması ön görülüyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum