Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Alev topuna dönen otomobil küle döndü

Darıca'da park halindeki bir otomobil, bilinmeyen bir nedenle alev alarak tutuştu. İtfaiyenin müdahalesine rağmen alev topuna dönen otomobil hurdaya döndü. Düşmanları olmadığını söyleyen araç sahibi sabotajdan şüpheleniyor

14 Şubat 2021 - 17:16 - Güncelleme: 16 Şubat 2021 - 12:03


Darıca Nenehatun Mahallesi, Tür Sokak üzerindeki bir arsaya  güneşten ve yağmurdan koruması için ahşaptan yaptırılan garajda bulunan otomobil, dün gece yarısı bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Evinin camından aracının yandığını gören Metehan Kayacı hemen itfaiyeye haber verdi. 
Bu sırada aracının yanına koşan Metehan Kayacı ve ailesi, alevleri söndürmeye çalışırlarken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahele etti. 
Uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangının ardından kullanılmaz hale gelen otomobilin sahibi, Metehan Kayacı, aracının bir kaç günden bu yana park halinde olduğunu ve kimsenin kullanmadığını söyleyerek, '' Dün gece saat 23.30'da b u sokaktan geçtim aracım duruyordu. Eve gidip bir süre sonra uyuduktan sonra, patlama seslerine uyandık. Neden yandığını bilmiyoruz, düşmanımız da yok diye biliyoruz, ama olduğu yerde de yanmayacağı için bunu muhtemelen kendini bilmez insanların kundaklama şeklinde yapmış olabileceğini düşünüyoruz. Çünkü hava soğuk, araba çalışmıyor, olduğu yerde kendiliğinden yanma olasılığı yok, bu nedenle muhtemelen aracımız yakılmış'' dedi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum