Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Akşener, İzmit'de İZGİM'in açılışına katıldı

İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nin açılışı, bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleşti.

Akşener, İzmit'de İZGİM'in açılışına katıldı
19 Eylül 2021 - 23:04
Geçen hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen Çınar Çocuk Evi'nin açılışının ardından bugün de İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nin açılışı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleşti. Yenişehir Mahallesi'nde bulunan İZGİM, kadınların üretime teşvik edileceği, eşitlikçi bir toplumsal yapının inşası ve kadının sosyal ve ekonomik hayata katılması amacıyla çalışmalar yapacak. Kadınlara yeni iş geliştirme döneminde girişimcilik ofisleri ile destek sunacak olan merkez, ücretsiz bireysel ve aile danışmanlığı hizmeti de verecek. Atölyelerde ürettikleri ürünlerin tanıtım ve pazarlama noktasında destek alacak olan kadınlar, uzman diyetisyen ve spor programlarından yararlanabilecek.


YOĞUN KATILIM SAĞLANDI
Programa; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yanı sıra İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Muğla Milletvekili Metin Ergün, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen, İYİ Parti ve CHP'li ilçe başkanları, STK başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABER- BİRCAN AYDIN Özgür Kocaeli

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum