Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aker Holding ailesi piknikte buluştu

Bölgemizin ve Ülkemizin önde gelen markaları arasında yer alan Aker Holding’in yönetici ve çalışanları hafta sonu düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Aker Holding ailesi piknikte buluştu
13 Eylül 2021 - 10:50
Özellikle salgın döneminde yaptığı başarılı ve özverili çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Aker Holding’in personeli geçen 2 yılın ardından Geleneksel Piknik Şöleninde bir araya gelip stres attılar. Gebze Pelitli Köyünde bulunan Bizim Bahçe’de bir araya gelen Aker Holding çalışanları gün boyu süren ikram ve aktiviteler ile muhteşem bir gün geçirdiler. Aker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eren Ertuğrul Işık ve ailesinin de katıldığı geleneksel piknik şölenine çalışanlarda aileleri ile birlikte katılım sağladı. Havanında güzel olması ile açık alanda düzenlenen piknik şölenine ilgi hayli yoğun olurken, piknik alanında müzik dinletisi ile başlayan program, çeşitli ikramlar, sosyal aktiviteler ve oynanan eğlenceli oyunlarla devam etti. 
GÜN BOYU İKRAMLAR, EĞLENCELİ AKTİVİTE VE OYUNLAR 
Yemek sonrasında çocuklar için özel aktiviteler düzenlenirken, Aker Holding personelini içinde halat çekmece, çuval yarışması, kaşık yarışması gibi birçok geleneksel oyun tertip edildi. Hayli çekişmeli ve eğlenceli geçen yarışmaların birincilerine altın hediye eden Aker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eren Ertuğrul Işık, yine piknik alanına aileleri ile birlikte gelen ve yeni çocuk sahibi olan personellerine de birer altın hediye etti. Programa katılan herkes ile yakından ilgilenen Işık, düzenlenen aktivitelerde de yaptığı sunum ve hakemlik ile eğlenceli anlar ortak oldu.
“AKER HOLDİNG AİLESİ OLARAK BURADA BİR ARADA OLMAK PAHA BİÇİLMEZ BİR DUYGU”
Piknik şöleni sonrasında, yeninden bir arada olmanın ve Aker Ailesi ile birlikte vakit geçirmenin paha biçilmez bir duygu olduğunu belirten Aker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eren Ertuğrul Işık; “Bugün 2 yıl aradan sonra geleneksel piknik şölenimizde buluştuk. Biz geçen 2 yılda çok yoğun bir tempo içerisinde çalıştık ve ciddi manada stresli bir süreci geride bıraktık. Bugün yine gerekli tedbirlerimizi alarak normal şartlarda her yıl yaptığımız fakat pandemi sebebi ile ara vermiş olduğumuz geleneksel piknik şölenimizde buluştuk çok şükür. Burada tüm Aker Ailesi ile güzel bir gün geçirdik ve aslında hep birlikte stres atmış olduk. Yarın itibari ile yeniden yoğun iş tempomuza döneceğiz, fakat umuyorum ki artık hep bir arada vakit geçirebileceğimiz yeni bir dönem, en kısa sürede hem ülkemiz hem dünya için başlar. Aker Holding Ailesi olarak ülkemiz ve milletimiz için üretmeye çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum