Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Akbayır; Atlarımızın ateşini düşürmek için plajdaydık

Gazetemizin dünkü sayısında yer alan '' Kısıtlamaya uymayarak atlarıyla plajda gezen ciritçilere ceza kesildi'' başlıklı haberimizin ardından, konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Darıca Atlı Spor Kulübü Başkanı Ahmet Akbayır, tıpkı insanlar da olduğu gibi atların da ateşlenmesi sonucu suya sokulması gerektiğini söyleyerek, amaçlarının kısıtlamayı ihlal etmek değil, hayvanın ateşini düşürmek olduğunu ifade etti.

Akbayır; Atlarımızın ateşini düşürmek için plajdaydık
24 Mayıs 2020 - 12:33 - Güncelleme: 24 Mayıs 2020 - 12:44

Dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününün akşam saatlerinde atlarıyla Pirireis Mahallesi, Yelkenkaya Caddesi üzerindeki Halk Plajına gelen ve hayvanlarını denize sokan Darıca Atlı Spor Kulübü'nün 5 sporcusuna polis ihlal nedeniyle para cezası kesmişti.
Sosyal medya hesabımızda da paylaşılan konuyla ilgili haberimize yorum yapan Darıca Atlı Spor Kulübü Başkanı Ahmet Akbayır, yalan haber yaptığımızı ve görüşlerine başvurulması halinde doğrusunu anlatacağını belirterek iletişim numarası bırakmıştı. Gazetemizin ulaştığı Kulüp Başkanı Ahmet Akbayır,, '' İki tane atımız rahatsızlanmıştı atları kumda koşturup tuzlu ve soguk suya sokarak ateşlerini düşürmemiz gerekiyordu, biz de bu nedenle mecburiyetten sahile gelerek denize soktuk. Bizim bundan başka şansımız yoktu, bebekler, ya da çocuklar, ateşli  havale geçirdiklerinde nasıl ki suya sokuluyor sa, bu durum atlarda da geçerlidir.'' dedi. Devletin kestiği cezaya kesinlikle karşı olmadıklarının da altını çizen Başkan Akbayır,'' Bu atların yerinde kedi veya köpek olsaydı hayvan hakları dernekleri kıyametleri koparmıştı'' dedi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum