Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti Darıca, Covid 19'la mücadelede neler yaptıklarını açıkladı

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, dünyayı etkisi altına alan, 10 Mart’tan bu yana ülkemizde de görünen Covid 19’la mücadelede neler yaptıklarını açıkladı.

AK Parti Darıca, Covid 19'la mücadelede neler yaptıklarını açıkladı
07 Haziran 2020 - 00:57
Başkan Ufuk Acay ve beraberindeki yönetim bu süreçteki mücadele neler yaptıklarını teker teker açıkladı.
Başkan Acay ve ekibi, ilk olarak 65 yaş üstüne hizmet ettiklerini, hastaneye gidiş gelişlerinden, eczaneden ilaçlarının alınmasına kadar aylardır evde kalan yaşlılara yardım ettiklerini açıkladılar.

Ak Parti Darıca'dan yapılan açıklamanın devamı ise şöyle;

''AK Parti Darıca yönetimi, Nenehatun Mahalle Teşkilatı'nın da organizasyonuyla 1, 2, 3 ve 4 No’lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını sık sık ziyarete gitti. Gece gündüz demeden hizmet veren sağlıkçıların eksiklikleri giderildi, ihtiyaçları tamamlandı.

MASKE-ELDİVEN TEMİN EDİLDİ
AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, devletin çağrısına uyup Evde Kalan vatandaşlara farklı konularda da yardımcı oldu. İhtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunuldu, maske ve eldiven dağıtıldı.
Başkan Ufuk Acay ve yönetimi yüreklere dokunan sosyal çalışmalara da imza attı. Teşkilat mensupları ve yaklaşık 32 bin üye tek tek arandı, hal hatırları soruldu. Öte yandan doğum günü kutlamaları da yapıldı. Pastalı sürpriz ziyaretler memnunluk yarattı.

ÖZEL GÜNLER UNUTULMADI
Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık,  AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Murat Arslan ve yöneticiler bazı aktivitelerde de yer aldı. Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebeye erişen şehitleri ziyaret bunlardan sadece biriydi. Ayrıca, Hemşireler Günü’nde Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi, Eczacılık Günü’nde Miray-Çankaya ve Semih Eczaneleri de ziyaret edildi.
Anneler Günü de unutulmadı. AK Parti Darıca, tüm anneleri ve anne adaylarını çiçeklerle kutladı. Engelliler Haftası'nda, Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ziyaret edildi. Dernek Başkanı Melek Arıkan’dan dernek çalışmaları hakkında bilgi alınırken Covid 19 sürecinde yaşanan zorluklar, özel durumlu vatandaşların yaşadıkları problemler konuşuldu, değerlendirmeler yapıldı. Sosyal medya üzerinden çağrıda bulunan birçok hastaya da yine yardım eli uzatıldı'' denildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum