Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Gençlerde temayül heyecanı!

AK Gençlerde Kongre süreci temayül yoklamalarının yapılmasıyla birlikte başladı.

AK Gençlerde temayül heyecanı!
18 Ekim 2020 - 23:50
AK Parti’nin ilçe kongreleri öncesi, yaş haddi nedeniyle aday olmayacak.  7 ilçe; İzmit, Başiskele, Kartepe, Kandıra, Gebze, Dilovası ve Darıca ilçe gençlik kolları başkanlığı için ilçe binalarında temayül yoklaması yapıldı.  AK Parti İlçe Gençlik Kollarının temayül yoklamalarında ilçe yönetim kurul üyeleri ile mahalle başkanları oy kullandılar.
 
GENÇLERDE TEMAYÜL GÜNÜ
 
İzmit Kartepe Kandıra Gebze Darıca Temayül yoklamaları; Başiskele ve Gebze ilçe binalarında 13.00, İzmit ve Dilovası ilçe binalarında 15.00, Kartepe ve Darıca ilçe binalarında 17.00’da yapılırken Kandıra da 19.30’da başlayacak.
 
127 KİŞİ OY KULLANDI
 
AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için yapılan temayül yoklaması İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Mehmet Ceren, il yöneticileri, ilçe gençlik kolları başkan vekili Mehmet Çetin’den oluşan kongre komisyon ekibinin gözetiminde gerçekleştirildi. 102 mahalle başkanı ve 25 ilçe yöneticisi temayül yoklamasında oy kullandı. Temayül sonuçları il başkanlığına teslim edilecek, il başkanlığı da önümüzdeki süreçte genel merkezden gelen bölge koordinatörü ve il koordinatörüne sonuçları iletecek. Yarından itibaren de ilçe başkan aday adayları partiye giderek başvurularını gerçekleştirmeye başlayacaklar.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum