Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Gençler Kocaeli'de, Özdemir yeniden başkan!

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın 6’ncı olağan kongresine tek aday olarak giren Baki Özdemir seçilmiş başkan oldu. Emre Kahraman’ın yaş haddi nedeniyle yaklaşık 7 ay önce görevi bırakmasından sonra Özdemir İl Gençlik Kolları başkanlığına atanmıştı.

AK Gençler Kocaeli'de, Özdemir yeniden başkan!
26 Şubat 2021 - 19:09

Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye AK Gençler, büyük ilgi gösterdi. Recep Tayyip Erdoğan sloganlarının atıldığı coşkulu kongreye; AK Parti MKYK üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Gençlik Kolları MKYK üyeleri, İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, eski il başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, İl ve ilçe kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkan ve yöneticileri katıldı.

KOCAELİ GAYRETLE ÇALIŞACAK

Divan Başkanlığını Gençlik Kolları MKYK üyesi Osman Şahinin yaptığı kongrenin açılış konuşmasını yapan Baki Özdemir, Cumhurbaşkanına seslenerek, Kocaelili gençliğinin gayretle çalışma yapacağı sözünü verdi. Özdemir, kongrenin gençliğe, şehrimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

‘’BU DAVA MİLLETE HİZMET DAVASIDIR’’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Bu dava millete hizmet davasıdır. Sizler güçlü çalışırsanız, bu dava, bu bayrak yere düşmeyecek; size inancımız tam. İnandığınız yolda durmadan yorulmadan, çalışacağınıza söz veriyor musunuz? Baki kardeşimin yeni yönetimin başarıyla çalışacağına hizmet edeceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

‘’SİZLER BU ÜLKENİN YARINLARISINIZ’’

gençlik kolları kongrelerinin sıradan kongreler olmadığını söyleyen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, : “Sizler bu ülkenin yarınları, umudusunuz, geleceğimizin teminatısınız. Teşkilat olarak gençlere ayrı bir önem veriyoruz, siz bu teşkilatların uç beylerisiniz. Kocaeli Teşkilatlarında gençler her zaman yerini dolu dolu doldurup, görevlerinizi layıkıyla yaptınız. El ele gönülgönüle bu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var. Çok çalışmamız, gayret etmemizin tam zamanı. Kocaeli’den Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek vereceğiz. Baki’nin liderliğinde bayrağı en yükseklere dikeceksiniz.” dedi.

‘’TÜRKİYE’NİN BİR NUMARASI’’

AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ise yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “AK Parti’nin gençlik kolları bir marka. Kocaeli gençlik kolları, Türkiye’de kıskanılan bir gençlik kolları. Kocaeli kadın kolları da her daim Türkiye’nin bir numarası. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahibiz.”

‘’BAŞARIMIZ DEVAM EDECEK’’

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, şöyle konuştu: “ Bu gençlik liderinin arkasında bu salondaki gibi sapasağlam durdukça başarılarımız devam edecek. Bu salondaki coşkular devam ettikçe, Kocaeli’nin sokaklarına taşacak. Genel Merkez de ne zaman bir çalışma başlatsak Kocaeli her zaman öncü oldu. Kocaeli gençliği bizim en büyük gücümüz.”

ERDOĞAN İÇİN PANKART AÇILDI

Büyükgümüş’ün konuşması sırasında salonda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü, ‘Bu sevda bir günlük değil; bir ömürlük. İyi ki doğdun Reis’ yazılı dev pankart açılarak kutlandı. AK Parti il Gençlik Kolları kongresinde 400 delege, 50 kişilik asil, 25 yedek yönetim kurulunu seçti.

YÖNETİM KURULU

Baki Özdemir(Başkan), Abdulkadir Gözütok, Abdullah Demir, Ali Özbektemur, Arda Musaoğlu, Bahtiyar Turan, Bedirhan Çoban, Burak Başyiğit, Burak Bulut, Burak Göksu, Burak Temel, Çağatay Çağlayan, Davut Önder Akbaş, Ebru Gehya, Eda Yıldız, Ekrem Yazıcı, Elif Özcan, Enes Ertuğrul, Fatih Çelikbilek, Havva Berna Canaykın, İbrahim Çimen, İsmail Dursun, İsmail Yaşar, Kenan Özkök, Mehmet Ceran, Merve Tanrıkulu, Mervenur Özer, Muhammed Tayyip Ateş, Muhammet İnci, Murat Akkaya, Mustafa Çelik, Mustafa Utkucan Dizdaroğlu, Mücahit Emin Kara, Nihan Sümeyye Gündoğdu, Oktay Karakaş, Onur Kından, Onur Yüksel, Ozan Denli, Ömer Oğuz, Safahan Kocaman, Seda Yazıcı, Sedanur Köncü, Şeydanur Yılmaz, Uğur Gökçe, Yağmur Oyan, Yasin Pilavcı, Yunus Emre Furuncu, Yunus Yıldırım, Yusuf Büyük, Yusuf Kaan Karhan.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum