Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aferin çocuklar! 2-0

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ikinci hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Modafen’i 2-0 mağlup etmeyi başardı. Temsilcimize galibiyeti getiren golleri Ahmet Kutluer(p) ve Faik Duran kaydetti.

Aferin çocuklar! 2-0
04 Eylül 2020 - 11:01

Kartepe Green Park Hotel’in 5 numaralı sahasında oynanan mücadeleye Alper, Fahrettin, Hüseyin, Metin, Samet, Çağrı, Selman, Berat, Emre, Baha, Nebi ilk 11’i ile çıkan sarı yeşilliler, ilk 45 dakikada başarılı bir sınav verdi. Berat, Emre, Samet ve Baha ile çok önemli gol pozisyonları yakalayan Darıca G.B, son vuruşlarda etkili olmadı. Temsilcimiz ilk yarının 9.dakikasında bir de Berat Eyüpoğlu’nun ayağından penaltı atışından faydalanamadı.

3 PENALTININ 2’Sİ KAÇTI

Mücadelenin ikinci yarısına da aynı 11’le başlayan Darıca G.B, 60.dakikada tüm kadroyu değiştirerek son yarım saatte farklı bir 11 ile oynadı. İstanbul temsilcisi Modafen de tıpkı Darıca G.B gibi bir penaltı atışından faydalanamazken, sarı yeşilli ekibimizin kalesine geçen Gürkan, penaltıda kalesini gole kapatmayı başardı. Mücadelenin 79.dakikasında maçtaki 3’ncü penaltıyı kazanan Darıca G.B’de kaptan Ahmet Kutluer bu kez ağları görerek sarı yeşillileri 1-0 öne geçirdi. Temsilcimizde Faik Duran 90.dakikada Attığı golle maçın skorunu tayin etti:2-0

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum