Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AFAD'tan THK Darıca'ya eğitim

Kocaeli AFAD il Şube Müdürlüğü, Türk Hava Kurumu Darıca Şubesi'nin yönetim ve üyelerine olası bir Afet durumunda nelerin yapılması gerektiği konusunda Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde eğitim verdi.

AFAD'tan THK Darıca'ya eğitim
26 Eylül 2020 - 17:30



Kocaeli AFAD il Şube Müdürlüğü personelinin, Türk Hava Kurumu Darıca Şubesi yönetim ve üyelerine verdiği eğitimde, Deprem çantası nasıl olmalıdır., Sel felaketleri ile nasıl hareket edilmelidir., Felaketlerinden nasıl hareket edilmelidir, Yangın esnasında ne yapmalıyız ve nasıl hareket etmeliyiz, İlkyardım eğitimi, Afet bilinci eğitimi, Evimizin içindeki riskler., Deprem sırasında hedef küçültmek, Afet sonrası yapılması gereken hazırlıklar, Öncelikle aranacak yerler gibi konular ele alındı.

 

THK BAŞKANI POLAT; 'BEN BİLİYORUM' DEMEYİN

THK Darıca Şube Başkanı Emre Polat yaptığı açıklamada '' 'Ben biliyorum' demeyin bilmediğimiz o kadar çok şey var ki...!! Deprem bölgesinde yaşıyoruz ve bu tarz eğitimlerin daha sık verilmesi halkımızın bilinçlendirilmesi ve halkımızın da özen ile dinleyip katılması gerektiğini düşünüyorum.
Belki önemsemiyoruz vaktimizin yoğunluğundan dolayı adım atamıyor olabiliriz ama deprem bizim işimizi adım atmamızı veya izin almamızı beklemez en azından burada göreceğiniz bir eğitim ile kendine ve ailene %50 yaşama hakkını kendinde oluşturabilirsiniz. '' şeklinde konuşarak, başta Kocaeli AFAD İl Şube Müdürü Selim Biçer ve eğitmenler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum