Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

A.Y., ifadesinde kendisine iftira atıldığını söylemiş

Darıca 'da komşusunun 5 yaşındaki kızını evine alarak cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla çıktığı mahkeme tarafından bir daha ki duruşmaya kadar ev hapsi ile cezalandırılan A.Y. (34)'nin, poliste verdiği ifadede, çocuğu sadece sevdiğini bunun da zaten husumetli oldukları aile tarafından yanlış anlaşılırak kendisine iftira atıldığını söylediği öğrenildi.

A.Y., ifadesinde kendisine iftira atıldığını söylemiş
18 Eylül 2020 - 15:34

Darıca'da önceki gün yaşanan olayda  komşusunun 5 yaşındaki kızı E.A.'yı evine alarak cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikayet üzerine polis tarafından önceki gün akşam çalıştığı şantiyede göz altına alınan A.Y., dün çıkarıldığı mahkeme tarafından bir dahaki duruşma gününe kadar ev hapsiyle cezalandırılmıştı.
Gözaltına alınan A.Y.'nin poliste verdiği ifadesinde, komşusunun kızını sadece sevdiğini ama çocuğun bunu yanlış anladığını, aileyle geçmişteki husumetten dolayı kendisine iftira atıldığını ve üzerine atılı suçu işlemediğini söylediği öğrenildi.

KIZIN BABASI KARARA İTİRAZDA BULUNACAKLARINI SÖYLEDİ

Mahekeme tarafından A.Y.'ye verilen ev hapsi kararını adil bulmadıklarını söyleyen küçük kızın babası T.A., avukatı aracılığıyla itirazda bulunacaklarını ifade etti.
Baba T.A., kızının yalan söylemediğini belirterek, '' Kızım annesine herşeyi anlatmış, küçücük bir çocuk nasıl yalan söyleyebilir? Üstelik annesine anlattıklarını pedegoga da aynı şekilde anlatmış, benim kızım annesine yalan söylediyse, aynı yalanı bir kez daha pedagog'a nasıl ifade edebilir ? Polisde valizden parmak izi alsaydı eğer, kızımın parmak izi ve küçük de olsa bir tel saçı o valizde bulunabilirdi? Neden valiz incelemeye alınmadı ? Biz bu davanın peşini bırakmayacağız, böyle insanlar aramızda dolaşırken, bizler çoluk çocuğumuzu nasıl koruyabileceğiz. A.Y. ile husumetli olduğumuz doğrudur, buna rağmen sırf evde internetin çekip çekmediğiyle ilgili neden olay anında beni tam 3 defa telefonla arıyor ve evde olup olmadığımı soruyor ? Madem husümetli olduğumuzu kabül ediyor, neden basit bir nedenden dolayı beni 3 defa arıyor ?  Telefonumda beni olayın olduğu saatlerde 3 defa aradığıyla ilgili kayıtlar var, tüm bunları karakoldaki ifademde de söyledim. '' şeklinde konuştu. 

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum