Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

66 Bin kişiyle anket yaptıklarını söyledi

AK Parti 108.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi bugün gerçekleştirildi

66 Bin kişiyle anket yaptıklarını söyledi
26 Haziran 2022 - 14:15 - Güncelleme: 26 Haziran 2022 - 14:45
AK Parti 108.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında bugün gerçekleştirildi. Daha önce 13 Mart’ta yapılması gereken meclis, kötü hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. 20 Haziran’da ilçe danışma meclislerinin bitmesinin ardından ise İl Danışma Meclisi için karar alındı. Bugün saat 10:30’da Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen İl Danışma Meclisine katılması beklenen Genel Merkez Sekreteri Fatih Şahin ise, program değişikliği nedeniyle katılamadı.
Bugün gerçekleştirilen İl Danışma Meclisine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Fikri Işık, Cemil Yaman, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Ozan Denli, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli eski İl Başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kocaeli eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.


 ÇALIŞMALARIMIZA HİÇ ARA VERMEDİK

Meclisin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, konuşmasında şu ifadelere verdi:
“Partimizin kuruluşundan bugüne kader partimizin ger kademesinde görev alan, fedakarlık göstermiş tüm teşkilat mensuplarımıza buradan bir kez daha sevgi saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Kıymetli kardeşlerim, bir önceki yaptığımız danışma meclisinden bugüne teşkilat çalışmalarımıza hiç ara vermedik. Özetle karın kollarımız gençlik kollarımız, teşkilatımızın her bir üyesi, durmadan arı gibi çalışmalarını aksatmadan sürdürdü. Partimizin kuruluşundan bugüne AK Parti Kocaeli teşkilatlarının sağlam bir temeli var. Biz milletimizden aldığımız güçler bugünlere geldik, bundan sonra da milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

HER HAFTA  MİLLETLE BULUŞUYORUZ

Görüyoruz, duyuyoruz; ‘yahu bir pazara çıkın, milletin içine girin’ diye anlamsız şeyler söylüyorlar. Bizim bütün ilçe teşkilat mensuplarımız, milletvekillerimiz, meclisin ara verdiği yaz sezonu ve hafta sonları dahil olmak üzere her biri her hafta bir ilçede vatandaşımızla, milletle buluşuyor. Hani karşılayamıyoruz diyorlar ya, karşılaşmamız mümkün değil. Onlara yılın 2-3 pazarını bırakıyoruz çünkü. Bizi görmemeleri normal. Biz inandığımız davadan liderimizle beraber yürümeye devam edeceğiz inşallah. Muhalefet ne derse desin, biz son nefesimize kadar buradayız. Son nefesimize kadar dik dur eğilme, bu millet seninle demeye devam edeceğiz. Onlar milletin aklıyla alay etme arayışındalar. Güneş başlıkla sıvanmaz. 20 yıllık süre içerisinde yaptıklarımız ortada. Fitne fesat fücürü aramıza sokmadık, sokmayacağız. Muhalefet bu fitneyi sokmaya çalışsa da elhamdülillah siz teşkilat üyelerimiz buna izim vermediniz. Ortaya koydukları bit proje yok, bir misyon, vizyon yok. Tek bir şey var, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı. Onların bir yek derdi vatoz Türkiye lider, güçlü bir devlet olmasın. Dünya 5’ten büyük demesin. Kıymetli kardeşlerim, bunlara bu fırsatı vermeyeceğiz. Bunlar milleti kandırmaktam başka bit şey yapmıyorlar. Biz diyoruz ki gelin, ülkenin kalkınmasına, güçlenmesine destek verin, ses yok.

TERÖRİSTLER ADINA SAYGI DURUŞU YAPIYORLAR

Bakıyorsunuz, programlarında İstiklal marşını bile okumaya gerek görmeyen, şehitlerimiz adına saygı duruşu yerine teröristlerin adına saygı duruşu yapıyorlar. Bu ilke bunlata bırakılmaz. İnandığınız yolda, kalan bir yıllık süreç içerisinde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.

66 BİN KİŞİYLE ANKET YAPTIK

Hani anketler düzenliyorlar, AK Parti güç kaybediyor diyorlar ya. İşte, biz de bir anket yaptırdık. 66 bin kişiye sorulacak yapılan ciddi bir anket. Ve sonuçları elhamdülillah dimdik ayaktasınız, dimdik ayaktayız. Ama bu sizi rehavete sokmasın, gevşemek yok. Hani ekonomik sıkıntı var ya, kimse inkar etmiyor bunu zaten. Biz de bunu milletle beraber yaşıyoruz. Bu sorunları millet ittifakı çözebilir mi diyor, yüzde 65’i hayır diyor. Size düşen, bize düşen ya karında olmamız. Kibirden uzak, tepeden bakmadan siyaseti devam ettirmek.”                                                                   
                                                                                   TALHA YILDIRIM - EN KOCAELİ 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum