Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

45 bin haneye, 45 bin kutu çikolata dağıttılar

 Çayırova Belediyesi, 145 bin kişilik nüfusun yaşadığı, 45 bin hanenin tamamına,  yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle birer kutu çikolata ile birlikte çeşitli hediyeler dağıttı.

 45 bin haneye, 45 bin kutu çikolata dağıttılar
10 Mayıs 2021 - 08:45 - Güncelleme: 10 Mayıs 2021 - 09:10
 


Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan Tam Kapanma nedeniyle sokağa çıkamayan 145 bin kişilik nüfusun yaşadığı 45 bin hanenin tamamına kutuda çikolata dağıttı. 
Kapı kapı gidilerek yapılan çikolata dağıtımı öncesinde, belediyeye ait depoda bulunan binlerce kutu çikolata ve beraberinde verilen maskeleri VEFA Destek Grubu üyeleriyle birlikte, bir süre poşetleyerek ambalajlayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Tam Kapanma nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara hem moral vermek, hem de yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle ilçedeki 45 bin hanenin tamamına geçen yıl olduğu gibi, bu sene de kapı kapı dolaşarak çikolata ikramında bulunmak istediklerini söyledi.
Başkan Çiftçi yaptığı açıklamada, ‘’İlçemizde yaşayan 145 bin kardeşimizin bulunduğu 45 bin hanemize çat kapı ziyaret ederek, Ramazan Bayramı öncesi hediyelerini kendilerine takdim ediyoruz ve kendileriyle hasbihal ediyoruz. Bu noktada özellikle devletin kendilerini unutmadığını ve hakikaten bu süreçte vatandaşın ne kadar yanında olduğumuzu hissettiriyoruz ve bu nedenle de çok da güzel geri dönüşler alıyoruz.’’ şeklinde konuştu
Vatandaşın memnuniyetini de gördüklerini ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, pandemi tedbirleri kapsamında tam kapanmanın olacağı Ramazan Bayramı öncesinde ilçe yaşayanlarını ziyaret ederek kendilerinin yalnız olmadığını hissettirmek adına geçen sene olduğu gibi bu sene de bu uygulamayı sürdüreceklerini ve daha sonra da geleneksel hale getireceklerini kaydetti.
Çiftçi, VEFA Destek Grubu üyeleriyle birlikte, 45 bin hanenin tamamına ulaşırken pandemi kapsamındaki bütün kurallara harfien uyduklarını da belirterek, ‘’Tek gayimiz hayır duası almak, vatandaşın yanında olduğumuzu hissettirmek, bu vesileyle de, ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın ‘, anlayışıyla bütün imkanlarımızı insanlarımızla buluşturuyoruz ‘’ dedi.
Paketlemelerin ardından, mahalle mahalle, sokak sokak, hane hane çat kapı çikolata dağıtan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi karşılarında gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, hediye için teşekkür ederek bir süre sohbet ettiler. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum